Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Världspremiär CUPRA Born.

Äntligen världspremiär för CUPRAs första 100% elektriska modell!

100% eldriven. Ostoppbar impuls.

Med lanseringen av CUPRA Born expanderar CUPRA på nya marknader och med en optimerad kombination av elektrifiering och prestanda styr varumärket in i en ny era. Den första helt eldrivna modellen visar upp en verkligt uttrycksfull design och bjuder på vass prestanda med en omedelbar respons.

CUPRA Born är försedd med den mest avancerade, 100% elektriska drivlinetekniken: elmotorerna på 150 hk (110 kW) eller 204 hk (150 kW) är bakhjulsdrivna och kopplade till ett litiumjonbatteri som med sin höga prestanda på 58 kWh ger en räckvidd på ca 420 km. Men det räcker inte med detta!

Med e-Boost-paketet1 får CUPRA Born en maxeffekt på 231 hk (170 kW), och batteripaketet på upp till 77 kW ger bilen en räckvidd ca 540 km. Och kör man enbart i stan, utökas räckvidden till upp till 780 km.

CUPRA Born kommer att finnas till försäljning från november månad i år, 2021. Men redan nu kan du bygga din egen version i en särskild konfigurator.

CUPRA Born.
CUPRA Born.
CUPRA Born.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.