Škoda Service

Oavsett om du behöver reparera eller serva din Škoda står vi till din tjänst. Med auktoriserade verkstäder i Östersund, Sundsvall, Härnösand, Sveg och Åre ger vi dig och din bil märkesspecifik originalservice.

Originalservice

Škoda originalservice ger dig och din bil de bästa förutsättningarna för ett långt och friktionsfritt liv tillsammans. Vid varje servicetillfälle underhålls din bil av specialutbildade servicetekniker som kan din bil och vet exakt vad den behöver. Vi använder bara verktyg och originaldelar som är anpassade efter just din bil.

Service hos Berners

Pris som tål att jämföras

Vi är experter och håller högsta kvalitet till marknadsanpassade priser. Din bils ålder avgör vår prisbild så att du inte betalar mer än nödvändigt.

Smidig in- och utcheckning

Med våra digitala in- och utcheckningsdiskar kan du utan vår hjälp lämna och hämta din bilnyckel på våra anläggningar när det passar dig.

ServiceCam

Om vi hittar något oförutsett vid ditt verkstadsbesök spelar vi in en video och skickar till dig. Du bestämmer om vi ska åtgärda felet direkt eller inte.

Ersättningsbil

I samband med att du lämnar in din bil på verkstaden kan vi genom vår samarbetspartner Europcar ordna en hyrbil till reducerat pris.

Inga obehagliga överraskningar

Serviceavtal

Med serviceavtal vet du exakt vad din bil kommer att kosta per månad. Du som privat- eller företagskund betalar en fast kostnad för service och reparationer och slipper oroa dig för oförutsedda utgifter.

Ta hand om din Škoda

Reservdelar & tillbehör

Hos oss kan du lita på att du kommer hitta den reservdel du söker till din bil. Inte nog med det har vi massor med tillbehör för en härligare resa, och för ett härligare bilägande.

Dela upp kostnaderna

Delbetalning

Med Škoda-kortet Visa kan du dela upp dina köp på 12 månader utan ränta eller avgifter. Kortet är fritt från årsavgift och du får dessutom poäng på allt du handlar.

Kontakta oss

Har du en fråga eller fundering? Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi så snart vi kan. Om din fråga gäller en specifik bil, ange ditt registreringsnummer i ditt meddelande till oss.

1. Ditt ärende
2. Anläggning
3. Kontaktuppgifter