Däck & fälg

Vi är en del av den märkesoberoende däckkedjan BestDrive. Hos oss ska du känna dig trygg med att du får bästa möjliga service och kvalitén, oavsett vilken bilmodell du kör. Hos oss kan du köpa dina nya däck när de gamla blivit slitna. Vi erbjuder även däckskifte och däckhotell.

Däckhotell

Vi skiftar och förvarar dina däck på våra däckhotell till förmånliga priser. Du bokar enkelt en tid för däckskifte online och behöver inte tänka på att göra plats i garage eller förråd. Medan du väntar på att vi byter dina däck bjuder vi på en kopp kaffe.

Våra däcktjänster
  • Däckskifte
  • Montering och balansering
  • Lagning av punktering
  • Scanning och kontroll av däck
  • Försäljning av sommardäck och vinterdäck
  • Däckförvaring

Våra butiker

I våra butiker har du möjlighet att se alla våra produkter inom däck och fälg. Vi säljer även bilvårdsprodukter, spolarvätska och andra nödvändigheter för din bil. Vill du ha hjälp med att fylla på spolarvätska eller olja hjälper vi även till med det. Besök oss så får du professionell hjälp av våra servicerådgivare och svar på alla dina frågor om däck, fälg och bilvård.

BestDrive

Hitta dina däck hos BestDrive

Som återförsäljare av BestDrive är vi experter på däckrelaterade frågor. För dig som vill leta information på egen hand, besök BestDrive för att se hela utbudet av kvalitetsdäck från Continental.

Fälgar

Originalfälgar

Med originalfälgar får du bästa kvalitet, finish och funktion. Du behåller också bilen i originalutförande vilket är en fördel vid eventuell försäljning. Utforska utbudet av fälgar på våra varumärken intill.

Volkswagen
Audi
Škoda
SEAT
CUPRA
Volkswagen Transportbilar

Trygghet

Montering, balansering, lagning

Vi monterar nya däck på dina fälgar, balanserar dina däck för att förhindra att däcket hoppar eller vibrerar vid körning och reparerar punkteringar och spikhål.

Hållbarhet

Hjulinställning

En hjulinställning är en uppmätning av bilens hjulgeometri där vi säkerställer att alla vinklar är korrekta. Regelbunden hjulinställning ökar livslängden på dina däck och bör göras 1 gång per år.

Säkerhet

Scanning & kontroll

Många kör med för slitna däck vilket är en säkerhetsrisk. Med avancerad teknik skannar vi dina däck för att mäta exakt mönsterdjup och slitage.

Kontakta oss