Företag

Vi är specialiserade på allt som rör företagets behov kring att äga eller nyttja en bilflotta. Från det lilla bolaget med en tjänstebil, till det stora med hundratals bilar.

Företagsbil från Berners

Vi har ett stort modellutbud och ordnar en bil för varje behov. Vi tror även på en enklare vardag för dig och ditt företag. Därför erbjuder vi Volkswagen Fleet Connect - ett molnbaserat bil- och vagnparksverktyg som ger dig full kontroll. All viktig fordonsdata samlas i en enkel överblick i din smartphone. Med Volkswagen finans får du dessutom allt på samma faktura. 

Ta kontroll med ramavtal

Är ditt företag i behov av en bilflotta och vill ha stenkoll på kostnaderna för bilköpen? Då kan ramavtal vara något för er. Ni tecknar enkelt ett avtal där alla bestämmelser framgår tillsammans med någon av våra säljare på närmsta Bernersanläggning.

Varför ramavtal?

Med ramavtal får ni fasta rabattsatser på respektive bilmodell vilket gör det enkelt att sätta kostnaderna i relation till era förutsättningar och behov. Hela affären blir således enklare för dig som kund, mer överskådlig och det går snabbare att komma igång.

Populära kampanjer

Senaste kampanjer

Berners företagsgrupp

Vår företagsgrupp kan hjälpa dig att sy ihop ett upplägg som bäst passar era behov oavsett varumärke. Boka oss för ett fysiskt eller digitalt möte.

Thomas Sedin
Thomas Sedin

Företagssäljare VW personbilar

Stefan Svanholm
Stefan Svanholm

Säljare VW Transportbilar