Skadeverkstad

Vi har auktoriserade skadeverkstäder på våra anläggningar i Östersund och Sundsvall. Vi reparerar dina bildelar i första hand och byter bara delarna om de inte går att laga – bra för miljön och ekonomiskt för dig.

Boka din skadebesiktning online!

Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolag och hjälper dig genom hela processen. Om du behöver hjälp med din skadeanmälan så ordnar vi även det.

Välj din närmaste anläggning

Vi lagar alla skador

Glas

Med den senaste tekniken lagar vi dina stenskott byter vindrutor.

Plåt & lack

Vi reparerar alla typer av stora och små bucklor och repor.

Plast

Vi reparerar skador och sprickor på samtliga plastdelar på din bil.

När olyckan har varit framme

Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolag och hjälper dig genom hela processen. Om du behöver hjälp med din skadeanmälan så ordnar vi även det. Kontakta oss för tidsbokning och rådgivning gällande din skada.

Östersund
063-57 47 00
Sundsvall
060-64 64 00

Vad händer vid en olycka?

När vi reparerar din bil kan du vara trygg med att vi endast använder originaldelar. Originaldelar har perfekt passform och högsta kvalitet och din bil förblir i originalutförande in i minsta detalj. Dessutom är våra skadereparatörer specialutbildade på våra produkters modeller och väl insatta i bilens tekniska utveckling.

1
Anmäl

Anmäl skadan till ditt försäkringsbolag direkt, innan du bokar skadebesiktning.

2
Hör av dig till oss

Kontakta vår skadeverkstad för att boka en skadebesiktning. Du som kund får gärna vara med på skadebesiktningen om du vill. I samband med besiktningen bokas en tid för reparation.

3
Avvakta

Försäkringsbolaget tar ställning till skadan och eventuell ersättning.

4
Vi lagar din bil

Om din försäkring inkluderar ersättningsbil så hämtar du ut en bil hos oss i samband med att din bil lämnas på verkstaden. När bilen är reparerad hör vi av oss till dig. Om du inte kan hämta bilen under våra öppettider ordnar vi digital utcheckning i nyckelbox.

Vi använder alltid originaldelar med perfekt passform och högsta kvalitet för din bil

Europcar

Ersättningsbil

Vi samarbetar med Europcar och kan därför erbjuda dig en ersättningsbil till reducerat pris när du lämnar in din bil på verkstaden. Meddela oss om du har behov av ersättningsbil i samband med att du bokar din tid på verkstaden.

Miljöarbete

Kvalitet och hållbarhet

Vi reparerar alltid delar i första hand och tar små steg för en mer hållbar bilverkstad. Läs mer om vårt kvalitet- och hållbarhetsarbete.

Kontakta oss