Biltvätt

Hos oss kan du tvätta bilen när du vill, dygnet runt och året om. Köper du ett tvättkort laddat med fem tvättar betalar du endast för fyra.

Driftstatus

Att snabbt rapportera driftstatus på våra biltvättar är av yttersta vikt för att säkerställa en pålitlig tjänst för våra kunder.

En smartarte tvätt

Våra avancerade biltvättar skannar din bil med laser och anpassar tvätten efter din bil. Du behöver alltså inte montera av takboxen, extraljusen eller antennen innan du kör in.

Prislista

 • Polerprogram

  349 kr

  Avfettning, skum, högtrycksavspolning, tvätt med borstar, hjultvätt, torkmedel, vax och polering. Vårt mest omfattande program i b...
 • Tvättprogram Guld

  319 kr

  Avfettning, skum, högtrycksavspolning, tvätt med borstar, hjultvätt, torkmedel och vax. Perfekt när din bil behöver en lite kraftf...
 • Tvättprogram Silver

  289 kr

  Skum, högtrycksavspolning, tvätt med borstar, hjultvätt, torkmedel och vax. Din bil får en grundlig tvätt med både högtrycksspolni...
 • Tvättprogram Brons

  239 kr

  Skum, tvätt med borstar, hjultvätt och torkmedel. Vårt absolut snabbaste tvättprogram. Passar bra när du har bråttom och vill få e...

"Våra automattvättar i Östersund och Sundsvall bygger på den allra senaste och mest miljövänliga tekniken som finns tillgänglig."

Hos oss tvättar du klimatsmart

Visste du att vår automattvätt är miljövänligast i stan? Allt vatten som används renas och återcirkuleras. Det betyder att inga föroreningar släpps ut i det kommunala avloppet. Samtidigt hushåller vi med färskvattenresurserna.

Faktum är att våra biltvättar förbrukar så lite som en tiondel av den mängd färskvatten som andra automatbiltvättar förbrukar. Dessutom använder vi marknadens mest miljövänliga lösnings- och tvättmedel.

Miljö i fokus

Inga föroreningar släpps ut i avloppet, utan allt vatten renas och återcirkuleras. Reningen sker genom vacuumindunstning vilket gör att det renade vattnet är uppvärmt när det återanvänds och därigenom också förbättrar tvättresultatet. Det är så du håller din bil ren på ett hållbart sätt.

Miljöarbete

Kvalitet och hållbarhet

Vårt miljöarbete ska präglas av att hela tiden bli bättre och vara öppen för förändringar i omvärlden.