Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Sommarspecial med snabb leverans från Audi.

Audi Approved :plus är det smarta och flexibla valet för dig som vill köpa en nästan ny Audi.

Audi Approved :plus garanti.

Audi Approved :plus är det smarta och flexibla valet för dig som vill köpa en nästan ny Audi - och nu har vi gjort det valet ännu enklare med vårt speciella sommarerbjudande. Alla bilar har genomgått en omfattande 110-punktskontroll, är högst 60 månader gamla och har gått max 10 000 mil - bilar som är så gott som nya, med andra ord. Kampanjen pågår 1 juni-30 september och gäller ett begränsat antal bilar vid billån på 36 månader genom Audi Financial Services och ett minsta lånebelopp på 50 000 kr. Välkommen till en tryggare bilaffär.

Höjdpunkter

Villkor

* Om finansavtalet avslutas i förtid så avslutas även serviceavtalet. Serviceavtalet gäller hos den ÅF-grupp som sålt avtalet. ** Försäkringen täcker amortering, ränta, service, bilförsäkring samt administrationsavgift. Omfattar alla privatkunder som vid inträdet i försäkringen har fyllt 18 men inte 63 år. Försäkringen gäller som längst till låneperiodens slut, men upphör att gälla tidigare om du fyller 65 år eller om du går i pension. Premien för försäkringen betalas av VFS. För det fall If skulle höja premien enligt vad som anges i punkten 7 i försäkringsvillkor har VFS rätt att kräva mellanskillnaden av dig.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.