Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Snart säljstart för nya A6 Sedan!

Innovativ teknik, progressiv design och massor av utrustningsmöjligheter: Audi A6 Sedan är en mix av dessa värden, och slutresultatet en extremt sportig och elegant bil med massor av komfort.

När sport och stil blir ett.

Äntligen är Audi A6 Sedan officiell och har sin säljstart i slutet av mars. Vi känner igen det nya formspråket från Audi A7 och Audi A8, med skarpa linjer och lång motorhuv. Tack vare en lång och bred grill får bilen ett sportigt utseende. Baktill har nya Audi A6 nio vertikala LED-ribbor och dynamiska blinkers som ingår i den högsta utrustningsnivån.

Teknikmässigt så är den utrustad med avancerade säkerhets- och assistanssystem och i standardutrustningen hittar vi bland annat adaptiv förarassistans med farthållare, filhållare och kökörningsassistent och mycket mer.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.