Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

ŠKODA Connect.

Upptäck ŠKODA Connect och gör din bil uppkopplad.

En uppkopplad bil.

Infotainment Online.

Paketet Infotainment Online erbjuder en mängd olika tjänster. När du kopplar upp ditt system till internet får du tillgång till flertalet onlinetjänster, bland annat trafikinformation, nyheter och väderinformation.

Satellitkartor från Google Earth gör att du kan lokalisera dig själv med hjälp av fotorealistiska bilder av omgivningen eller att du kan göra resan virtuellt innan du ger dig iväg. Denna funktion gör att du kan hämta färdvägar som har skapats i ŠKODA Connect-portalen och ger dig möjlighet att planera så att varje resa blir säker och bekväm.

Tack vare regelbundna uppdateringar och trafikinformation online så är ditt navigationssystem alltid aktuellt och exakt. Kartorna kombineras med trafikinformationen online för att ge dig en översikt i realtid av trafikförhållandena.

Infotainment Online hjälper dig att hitta parkeringsplatser och bensinstationer på väg mot din destination. Du kan även få information om bränslepris och parkeringsavgift samt tillgänglighet på de olika platserna.
Dessutom kan du prenumerera på nyhetslistor och väderprognoser.

Bild för En uppkopplad bil.
Bild för En uppkopplad bil.

Care Connect

Detta paket ger dig två typer av tjänster: Proactive Service, som ger dig tillgång till din återförsäljare, och Remote Access där du kan koppla upp dig till din bil på distans.

Tjänsten Remote Access gör det möjligt för dig att få tillgång till funktioner i din bil genom din smartphone med appen ŠKODA Connect. Om du till exempel är ny i en stad så är det lätt att hitta var du parkerade bilen. ŠKODA Connect-appen ger dig även tillgång till andra funktioner i din bil som gör det lite enklare för dig.

Positions och hastighetsmeddelanden gör att du hålls informerad var du än är ifall din bil gör något som inte överensstämmer med de förinställda parametrarna.

Kördata ger dig en översikt över alla dina resor. Systemet ger dig tillgång till data kring bränsleförbrukning medelhastighet körsträcka och restid. All data sparas i portalen och appen så att du kan anpassa din körstil för att optimera bränsleförbrukningen.

En förbättrad version av stöldlarmet meddelar dig när larmet går och vad som har utlöst det. Tack vare funktionen ”hitta bilen” kommer du alltid att veta exakt var din bil befinner sig. Funktionen pekar ut på kartan var bilen är och ger dig GPS-position och adress. Dessutom kan du med ett knapptryck aktivera tutan och blinkers.

Funktionen samtal vid motorstopp underlättar vid tekniska problem. Efter att ett fel illustrerats på instrumentpanelen kan du kontakta vägassistans servicecenter med ett enda knapptryck. En röstförbindelse kommer att upprättas och relevant fordonsdata skickas. Problemet blir snabbare löst med mindre frustration och du kommer ut på vägarna igen så snart som möjligt. Denna funktion kan också användas om sensorerna detekterar en olycka som inte är så allvarlig att det krävs ett nödsamtal.

Tjänsten fordonsdata skickar en uppdaterad rapport över bilens status så att du alltid har koll på vilket skick bilen är i. Funktionen servicebokning överför fordonsdata till lämplig serviceleverantör när det börjar bli dags för service. Leverantören kan sedan kontakta kunden med ett serviceerbjudande.

Vid nödsituation

Om krockkuddens sensorenhet känner av en allvarlig olycka så går ett automatiskt larm till 112 - SOS Alarm. Då skickas även information om bilens position, färdriktning, antalet passagerare och hur allvarlig olyckan är. Föraren eller en passagerare kan även starta ett larm själva, till exempel om man behöver hjälpa en medtrafikant med en olycka. Denna funktionalitet gör att du snabbt får professionell hjälp när det behövs. Kontakten upprätthålls tills dess att hjälpen har kommit fram till olycksplatsen.

ŠKODA Connect-appen

ŠKODA Connect-applikationen kopplar ditt ŠKODA-fordon till din smartphone och smartwatch. Alla funktioner är tillgängliga utifrån beställt ŠKODA Connect-paket: Infotainment Online eller Care Connect. Du kan ladda ned appen på Google Play och App Store.

Tillgänglighet

Tillgänglighet beror på din ŠKODA-modell och vilken typ av infotainment du har installerat i bilen. Det bör också noteras att vissa tjänster endast är tillgängliga i vissa länder.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Michael Söderlundh

Säljare Skoda

Tel: 063-19 43 51

Emil Sahlin

Säljare CUPRA

Tel: 060-64 64 30

Mobil: 070-757 89 73

Greger Grelz

Säljare Skoda & begagnat

Tel: 060-64 64 14

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.