Volkswagen Audi CUPRA Skoda SEAT VW Transportbilar El- och mopedbilar

Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

SEAT Sverige slog nya rekord 2019.

Märket slår ”all-time-high” i antalet registreringar, en kraftigt ökad marknadsandel och är det fjärde bästa märket på lojalitet.

Slog "all-time-high".

När 2019 summeras kan SEAT Sverige blicka tillbaka på ytterligare ett framgångsrikt år. Märket slår ”all-time-high” i antalet registreringar, en kraftigt ökad marknadsandel och är det fjärde bästa märket på lojalitet med en återköpsgrad på hela 60%.

”2019 har varit ett fantastiskt år! Det har aldrig sålts fler SEAT och CUPRA på den svenska marknaden. Vi är fortsatt väldigt starka inom privatleasing och hög lojalitet med en återköpsgrad på hela 60%, vilket innebär att 6 av 10 kunder väljer en SEAT igen. Det är glädjande att se att våra SEAT-ägare är så nöjda med sin bil och sin återförsäljare,” reflekterar Per Brinkenberg, märkeschef SEAT och CUPRA Sverige.

Positiv syn på år 2020.

Nu väntas en sjunkande marknad enligt prognoser, men trots det ser SEAT positivt på år 2020. Med målet om att sälja fler bilar än föregående år så har SEAT äntrat 2020 med en stor orderbank och upp till 7 kommande produktlanseringar, varav en rad el-, hybrid-, och gasbilar. Dessutom utökar märket nu sitt återförsäljarnät och anser sig ha goda förutsättningar att fortsätta slå nya rekord.