Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

SEAT Sverige slog nya rekord 2019.

Märket slår ”all-time-high” i antalet registreringar, en kraftigt ökad marknadsandel och är det fjärde bästa märket på lojalitet.

Slog "all-time-high".

När 2019 summeras kan SEAT Sverige blicka tillbaka på ytterligare ett framgångsrikt år. Märket slår ”all-time-high” i antalet registreringar, en kraftigt ökad marknadsandel och är det fjärde bästa märket på lojalitet med en återköpsgrad på hela 60%.

”2019 har varit ett fantastiskt år! Det har aldrig sålts fler SEAT och CUPRA på den svenska marknaden. Vi är fortsatt väldigt starka inom privatleasing och hög lojalitet med en återköpsgrad på hela 60%, vilket innebär att 6 av 10 kunder väljer en SEAT igen. Det är glädjande att se att våra SEAT-ägare är så nöjda med sin bil och sin återförsäljare,” reflekterar Per Brinkenberg, märkeschef SEAT och CUPRA Sverige.

Positiv syn på år 2020.

Nu väntas en sjunkande marknad enligt prognoser, men trots det ser SEAT positivt på år 2020. Med målet om att sälja fler bilar än föregående år så har SEAT äntrat 2020 med en stor orderbank och upp till 7 kommande produktlanseringar, varav en rad el-, hybrid-, och gasbilar. Dessutom utökar märket nu sitt återförsäljarnät och anser sig ha goda förutsättningar att fortsätta slå nya rekord.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.