Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Premiär för en ny generation!

Det har gått åtta år sedan den första Audi A1 Sportback lanserades. Nu är det dags för en uppdaterad version!

Ännu sportigare.

Strax före midsommar presenterade Audi att det är dags för utrullning av en uppföljare till A1 Sportback. Den nya Audi A1 Sportback har inte bara blivit sportigare, utan har även vuxit med 56 millimeter på längden medan bagageutrymmet har ökat med 65 liter.

Uppföljaren kännetecknas dessutom av kortare överhäng, stora luftintag och en stor och bred single frame-grill som i anslutning till motorhuven formar tre slitsar.

S-line.

Med S line-paketet förstärks det sportiga intrycket genom större luftintag, tröskelbreddare, en större spoiler och dubbla ändrör. Vid marknadsintroduktionen som är planlagd till november år 2018 kommer Audi A1 Sportback dessutom i en specialedition som baseras på S line, med stora 18-tumshjul i brons, vitt eller svart beroende på exteriörlack, mörktonade LED-strålkastare och bakljus med inspiration från Audi Sport quattro och Audi-ringarna i grillen och modellbeteckningen är dessutom svarta.

Försäljningsstart sker i augusti 2018. Det ser vi fram emot!

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.