Volkswagen ID. Buzz

Pris från 646 900 kr inkl. moms,

Mobilitet för en ny tid

Nu blir den klassiska ikonen folkabuss eldriven och precis som sina föregångare kan du få den lackerad i två färger. Upp till 420 km räckvidd på el.

ID. Buzz

ID. Buzz är den nya generationens mobilitet. Det är den första helt elektriska minibussen från Volkswagen: multifunktionell, fullt uppkopplad och nyutvecklad från grunden. En rymlig elbil för både familj och vänner som fungerar lika bra på motorväg som i stan.

ID. Buzz är den nya generationens mobilitet. Det är den första helt elektriska minibussen från Volkswagen: multifunktionell, fullt uppkopplad och nyutvecklad från grunden. En rymlig elbil för både familj och vänner som fungerar lika bra på motorväg som i stan.

Pris
646 900 kr
  • Eluppvärmd framruta
  • Navigation
  • Uppvärmbar multifunktionsratt
  • Regnsensor
  • Buzz Box mittkonsol
  • Bluetooth Comfort
  • ID. Light

Bränsleförbrukning blandad körning 20,5-21,7 kWh/100km. CO₂-utsläpp blandad körning 0 g/km. Räckvidd för eldrift uppmätt i laboratorier enligt det harmoniserade testförfarandet för lätta fordon (WLTP) i den mest räckviddseffektiva utrustningsvarianten av den nya ID. Buzz Pro. Det faktiska WLTP-värdet för räckvidden kan skilja sig åt beroende på utrustning. Den faktiska räckvidden för en eldriven bil varierar i praktiken beroende på körstil, hastighet, användning av komfort- och extrautrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden last och höjdskillnader i terrängen. Laddning med max. 170 kW DC-laddningseffekt på exempelvis en Ionity-station, med batterivarianten Pro samt vid en omgivningstemperatur och batteritemperatur på ca 23 °C och en laddningsnivå vid start på ca 5 %. CO2-utsläpp undviks och minskas så långt det är möjligt direkt hos Volkswagen. Leverantörer i tidigare led är skyldiga att undvika och minska utsläppen på samma sätt. För CO2-utsläpp som inte kan undvikas eller minskas inom Volkswagen eller genom motsvarande åtgärder i leverantörskedjan, kompenseras för i motsvarande grad genom certifierade klimatskyddsprojekt.

Hållbar mobilitet som standard

Tillverkningen av nya ID. Buzz präglas av ett heltäckande hållbarhetskoncept. Den levereras inte bara koldioxidneutral till kunden4, utan också med laddboxen ID. Charger5 som tillval. Om du dessutom laddar din ID. Buzz med Volkswagen förnybar el5 kan du köra lokalt helt koldioxidfritt och klimatmedvetet – upp till 422 kilometer

Design för en ny tid

En hyllning till utseendet på den första folkabussen och samtidigt helt unik: finns i fyra tvåfärgade lacker som länkar ihop ID. Buzz uttrycksfulla design och moderna proportioner med innovativ teknik. Tack vare det helt nydesignade konceptet med de bekvämt justerbara sätena erbjuder interiören mer utrymme och flexibilitet, medan den justerbara omgivande belysningen, med upp till 30 färger som tillval, ger en behaglig atmosfär. Med maximal rumslig upplevelse och nyskapande ljusdesign, imponerar nya ID. Buzz på många sätt.

Liknande kampanjer

Kontakta oss