Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Bilar för alla behov.

Välkommna till oss på Berners Team Transportbilar. Vi är både återförsäljare och auktoriserad verkstad för Volkswagen Transportbilar och finns i Östersund och Sundsvall.

Med ett av marknadens bredaste programutbud med alltifrån kompakta Caddy till stora Crafter finns det alltid en modell som passar perfekt för din verksamhet och dina behov.

Senaste leveranser

Visa fler

Transportmagasinet #1 2018

Följ med på lekstuga i norr eller till ett ökenliv i Pacific North West. Det finns mycket att läsa om i årets första upplaga av Transportmagasinet.

Fredrik Gustavsson

Säljare VW Transportbilar

Tel: 063-57 47 08

Jonas Östman

Säljare VW Transportbilar

Tel: 063-57 47 68

PA Nellfors

Säljare VW Transportbilar

Tel: 063-57 47 29

Bjarne Värme

Försäljningschef Volkswagen Transportbilar

Tel: 060-64 64 07

Erik Ljungblom

Säljare VW Transportbilar

Tel: 060-64 64 32

Stefan Svanholm

Storkundsansvarig VW Transportbilar

Tel: 060-64 64 22

Fredrik Borgström

Säljare Begagnade Transportbilar

Tel: 060-646489

Alexander Aldén

Säljare VW Transportbilar

Tel: 060-740 66 22

Bjarne Värme

Försäljningschef Volkswagen Transportbilar

Tel: 060-64 64 07

Möt teamet bakom din transportbil

Berners Transportbilar samarbetar även med ett antal leverantörer som kan hjälpa till att utrusta din bil. Oavsett om du behöver en taxi/buss, bårbil, påbyggnation eller en specialinredd bil finns möjlighet att ta fram skräddarsydda lösningar, vare sig det gäller för privat eller kommersiellt bruk.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.