Volkswagen Audi Skoda SEAT VW Transportbilar

Sök efter

 • Audi
 • Peter
 • Takbox
 • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

När olyckan har varit framme.

Berners har auktoriserade plåt- och skadeverkstäder på sina anläggningar i Östersund, Sundsvall och Härnösand. Det är där din bil repareras ifall olyckan varit framme och om den fått plåtskador.

Vad händer vid en olycka?

Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolag och hjälper dig genom hela processen med din skada. Behöver du hjälp med din skadeanmälan så ordnar vi även det. Kontakta oss för tidsbokning och rådgivning gällande din skada!

När vi reparerar din bil kan du alltid lita på att vi använder oss av originaldelar. Originaldelar har perfekt passform och högsta kvalitet, din bil förblir i originalutförande in i minsta detalj. Dessutom känner skadereparatören varje vrå i din bil. De är specialutbildade på våra produkters modeller och väl insatta i bilens tekniska utveckling.

 1. Anmäl

  Ifall du råkar ut för en olycka, skall du direkt anmäla skadan som skett till ditt försäkringsbolag.

 2. Kontakta Berners skadeverkstad

  Kontakta oss för att boka en skadebesiktning.

 3. Bekräftelse

  Vi bokar en tid tillsammans med dig, gällande reparationen av din bil.

 4. Utlämning av fordon

  Du blir uppringd av oss då bilen är reparerad. Enkelt och effektivt!

"Originaldelar har perfekt passform och högsta kvalitet, din bil förblir i originalutförande in i minsta detalj."

Försäkringsbolag

Ibland är olyckan framme och då kan det vara bra att ha matnyttig information till hands. Nedan har vi listat de vanligaste försäkringsbolagen som du kan vara i behov av ifall något skulle hända. Klicka på bolagets logotyp för att direkt komma till respektive webbplats.

Europcar ersättningsbil

I samband med att du lämnar in din bil på verkstaden har vi möjlighet att kunna erbjuda dig en ersättningsbil till reducerat pris. Nedan ser du några av de bilar vi på Berners har nöjet att erbjuda dig ifall din egen bil ej kan användas.

Läs mer om Europcar ersättningsbil