Sök efter

 • Audi
 • Peter
 • Takbox
 • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

När olyckan har varit framme.

Berners har auktoriserade plåt- och skadeverkstäder på sina anläggningar i Östersund, Sundsvall och Härnösand. Det är där din bil repareras ifall olyckan varit framme och om den fått plåtskador. Har du fått ett stenskott eller en spricka i din vindruta och behöver hjälp med åtgärd har du kommit rätt.

Vad händer vid en olycka?

Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolag och hjälper dig genom hela processen med din skada. Behöver du hjälp med din skadeanmälan så ordnar vi även det. Kontakta oss för tidsbokning och rådgivning gällande din skada!

Kontakt

Sundsvall: 060-64 64 60

Östersund: 063-57 47 60

När vi reparerar din bil kan du alltid lita på att vi använder oss av originaldelar. Originaldelar har perfekt passform och högsta kvalitet, din bil förblir i originalutförande in i minsta detalj. Dessutom känner skadereparatören varje vrå i din bil. De är specialutbildade på våra produkters modeller och väl insatta i bilens tekniska utveckling.

 1. Anmäl

  Ifall du råkar ut för en olycka, skall du direkt anmäla skadan som skett till ditt försäkringsbolag.

 2. Kontakta Berners skadeverkstad

  Kontakta oss för att boka en skadebesiktning.

 3. Bekräftelse

  Vi bokar en tid tillsammans med dig, gällande reparationen av din bil.

 4. Utlämning av fordon

  Du blir uppringd av oss då bilen är reparerad. Enkelt och effektivt!

"Originaldelar har perfekt passform och högsta kvalitet, din bil förblir i originalutförande in i minsta detalj."

Försäkringsbolag

Ibland är olyckan framme och då kan det vara bra att ha matnyttig information till hands. Nedan har vi listat de vanligaste försäkringsbolagen som du kan vara i behov av ifall något skulle hända. Klicka på bolagets logotyp för att direkt komma till respektive webbplats.

Europcar ersättningsbil

I samband med att du lämnar in din bil på verkstaden har vi möjlighet att kunna erbjuda dig en ersättningsbil till reducerat pris. Nedan ser du några av de bilar vi på Berners har nöjet att erbjuda dig ifall din egen bil ej kan användas.

Läs mer om Europcar ersättningsbil

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.