Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Boka din service direkt online.

Oavsett om du behöver reparera eller serva din bil står vi till din tjänst. Med auktoriserade verkstäder i Östersund, Sundsvall och Härnösand ger vi dig och din bil märkesspecifik originalservice.

Vi har för närvarande problem med att visa rätt pris på vissa modeller, om din bil är 5 år eller äldre kommer vi att återkomma med en rabatterad offert i samband med att vi bekräftar er bokning.

Auktoriserad verkstad för din Volkswagen, Audi, Cupra, Skoda eller Seat.

Välj service lika noga som du väljer bil.

När du servar din bil hos oss vet du att den fortfarande är 100% original när den är klar. Vi använder bara originaldelar som är tillverkade för just din bil. Vi som utför servicen är specialutbildade på just din bil så att vi kan alltid ta hand om din bil på bästa sätt. Till hjälp har vi diagnossystem som snabbt upptäcker fel, ofta redan innan de påverkar din bil. Det kan förstås spara en hel del pengar.

Dessutom har du alltid möjlighet att få programvaran i din bil uppdaterad med tillgängliga uppdateringar. Sammantaget betyder det att originalservice ökad livslängden på din bil. Så har du originalservice stämplat i din servicebok ökar även andrahandsvärdet om du ska sälja din bil.

Erbjudanden

Visa fler

Inga obehagliga överraskningar med serviceavtal.

Serviceavtal innebär att du får bra kontroll över dina service- och underhållskostnader och vet exakt vad din bil kommer att kosta per månad. Du betalar en fast kostnad för kommande service och reparationer, vilket underlättar budgetering av servicekostnader för konsument, men framförallt för företagskunder med en eller flera fordon i sin vagnpark.

Mobilitetsgaranti.

Mobilitetsgarantin innebär att du får hjälp på plats om något skulle hända med din bil, dygnet runt, 365 dagar om året. Det spelar ingen roll var du befinner dig – ring så får du all den hjälp du behöver.

Gör det själv.

erWin är våra märkens webbplatser för elektronisk reparations- och verkstadsinformation för fria verkstäder, fordonsparker och andra företag som professionellt arbetar med att reparera och utföra service. erWin är dessutom tillgänglig för dig som privatperson som själv vill reparera din bil.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.