Volkswagen Audi Skoda SEAT VW Transportbilar

Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Nytänkande och glädje formar vår framtid.

Berners som bolag grundades 1925 och är idag en av Sveriges större privata återförsäljare inom Scania och Volkswagen Group med verksamhet i Jämtlands och Västernorrlands län. AB Berner & Co är moderbolaget i koncernen.

Vision och bolagsinformation

Vår vision är att genom engagemang, respekt och ansvar bli det absolut mest attraktiva företaget för både medarbetare och kunder. Team 1 för alla. Att genom nytänkande och glädje skapa framtiden tillsammans.

Koncernchef, AB Berner & Co

Stefan Rasteby

Styrelse, AB Berner & Co

Lars-Göran Lindqvist, styrelseordförande och ordinarie extern ledamot
Bo Pargéus, ordinarie extern ledamot
Dan Jonsson, ordinarie extern ledamot
Johanna Stridsman Hjelm, ordinarie extern ledamot
Stefan Rasteby, ägare och ordinarie ledamot
Jan-Eric Rasteby, ägare och ordinarie ledamot
Mathias Rasteby, ägare och ordinarie ledamot

"Berners är idag en av Sveriges större privata återförsäljare inom Scania och Volkswagen Group med verksamhet i Jämtlands och Västernorrlands län."

Våra avdelningar

Personbilar

Berners Person- & Transportbilar AB finns lokaliserade till Östersund, Sundsvall, Härnösand, Sveg och Åre med försäljning av nya och begagnade bilar samt en väl utbyggd verkstads- och reservdelsförsäljning. Bolaget är återförsäljare för Audi, Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda och SEAT. Därutöver har Berners ett stort serviceutbud avseende verkstäder, däck och bilvård. Vi har ett 100 procent miljötänk och tillhandahåller en av Sveriges miljövänligaste tvättanläggning i Sundsvall och Östersund.

VD, Berners Person- & Transportbilar AB
Tommie Wallinder

Tunga fordon

Berners Tunga Fordon AB verkar i Östersund, Sveg, Sundsvall och Sollefteå och är representant för Scanias modellprogram.

VD, Berners Tunga Fordon AB
Marcus Nordqvist

Berners värdegrund

Glädje

Genom min positiva attityd sprider jag värme och energi till alla så vi löser våra utmaningar! Då är det roligt att arbeta och besöka Berners!

Respekt

Jag väljer att alltid försöka förstå och behandlar andra så som jag själv vill bli behandlad. Jag vill vara öppen och tillmötesgående.

Ansvar

Jag ser till att mina arbetsuppgifter blir utförda på ett professionellt sätt och står för allt jag tänker, säger och gör!

Positivitet

För mig är allt möjligt och jag väljer att alltid bemöta kollegor och kunder med ett leende. Jag väljer att alltid se möjligheter!

Engagemang

Jag är lyhörd och intresserad av det kunder och medarbetare gör och säger. Jag vill alltid förbättra och utveckla mig själv och Berners!