CUPRA Leon Sportstourer

Pris från 364 900 kr, Privatleasing från 3 895kr/mån

Elektrifiera dina känslor

Det bästa är två världar: både maximal prestanda och 58 km utan utsläpp i stadstrafik.

Leon Sportstourer 1.5 eTSI 150 DSG7

Du behöver inte undra hur framtiden ser ut för laddhybrider. CUPRA Leon är något alldeles extra. Känn kraften på motorvägen och byt till eldrift i stan. Upp till 58 km utan utsläpp i stadstrafik.

Du behöver inte undra hur framtiden ser ut för laddhybrider. CUPRA Leon är något alldeles extra. Känn kraften på motorvägen och byt till eldrift i stan. Upp till 58 km utan utsläpp i stadstrafik.

Pris
364 900 kr
Privatleasing från 3 895 kr/mån*
  • Lättmetallfälgar 18" Sport Black och Silver
  • LED-strålkastare med automatisk inställning
  • Parkeringssensorer bak
  • Regn- och ljussensor
  • Lane Assist
  • Front Assist + Trötthetsvarnare + Multifunktionskamera
  • Dimljus fram med kurvfunktion

*Månadskostnad vid en första förhöjd leasingavgift om 10.000:-.

CUPRA Privatleasing 36 mån. baseras på 1.000 mil/år. 0 % särskild leasingavgift, garanterat restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (månad 2022). Ev. övermil och onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. Uppl.- och admin.avgift tillkommer. Vi reserverar oss för ev. ändringar och avvikelser. CUPRA Privatleasing erbjuds genom Volkswagen Finans Sverige AB och serviceavtal genom Volkswagen Service Sverige AB, helägda dotterbolag inom Volkswagen Group. Försäkringserbjudandet för CUPRA ges av If Skadeförsäkring AB. Privatleasingkostnad utan första förhöjd leasingavgift +300:-/mån.***CUPRA Billån är baserat på 30% kontantinsats & bil med garanterat restvärde. Bränsledeklaration och utsläppsvärden är uppmätta i enlighet med gällande lagstiftning och gäller bil i grundversion. De anges vid blandad körning liter/100 km enligt WLTP. Den faktiska bränsleförbrukningen och CO2-värdet kan/kommer att ändras i takt med att tillvalsutrustning väljs till bilen och är individuellt för varje bil.

Välj elmotor

En ”e-HYBRID” (”laddhybrid”) är en bil som både har en elmotor och en bensinmotor, medan en ”elbil” drivs av en elmotor och till 100% går på elektricitet.

CUPRA CARE

Högkvalitativa service- och underhållsavtal som erbjuds exklusivt för dig, för bästa möjliga service. Oavsett hur du väljer att finansiera din CUPRA ingår nu 3 års fri service.

Liknande kampanjer

Kontakta oss

Har du en fråga eller fundering? Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi så snart vi kan. Om din fråga gäller en specifik bil, ange ditt registreringsnummer i ditt meddelande till oss.

1. Ditt ärende
2. Anläggning
3. Kontaktuppgifter