Volkswagen Audi CUPRA Skoda SEAT VW Transportbilar El- och mopedbilar

Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Elmopeder

Vi är återförsäljare till LV elektriska mopeder. Ta dig dit du vill snabbt, billigt, effektivt och miljövänligt. Med lång räckvidd, smarta funktioner och trygga egenskaper åker du till jobbet, träningen, affären eller vännerna ljudlöst och miljösmart.

Vi finns med försäljning och verkstad i Östersund och Sundsvall.

Modellprogram

LV elmopeder är utrustad med LED-strålkastare med en läcker ljusdesign.

Erbjudanden

LV Elmopeder 2021

Se hela katalogen på årets modeller från LV Scooters. Klicka på länken nedanför!

Packboxar finns färganpassade för alla modeller.

Kör miljösmart.

Ta dig dit du vill snabbt, billigt, effektivt och miljövänligt. Med lång räckvidd, smarta funktioner och trygga egenskaper åker du till jobbet, träningen, affären eller vännerna ljudlöst och miljösmart – utan att tumma på att det dessutom skall vara roligt! Med BOSCH elmotorer, litum batterier och höga kvalitetskrav bygger vi ett koncept av elmopeder med unik ljusdesign och moderna former. Streama din favoritmusik och låt friheten ta dig mot dina mål på ett hållbart sätt. LV’s elmopeder är utrustade med kraftfulla och pålitliga motorer från marknadsledande BOSCH. Som alla elmotorer har den ett högt vridmoment så att du kan nå 45 km/h snabbt för att säkrare komma iväg vid t ex ett stoppljus. Mopederna är utrustade med skivbromsar fram och bak.

Utrusta din elmoped med ett extra litiumbatteri som ger dig en räckvidd på upp till 140 km.

100% elektrisk.

Glöm bensin och två-taktsolja, du “tankar” din LV Scooter i ditt vanliga vägguttag. Batteriet laddas fullt på 6 timmar från helt tomt. Det går att plocka ur och ta med det för laddning eller låta det sitta kvar i mopeden vid laddning.

Gör en intresseanmälan