Volkswagen Audi CUPRA Skoda SEAT VW Transportbilar El- och mopedbilar

Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Noll meter till en ren bil.

Hos oss kan du tvätta bilen när du vill, dygnet runt året om. Om du skaffar ett märkeskort har du alltid ett bättre pris på alla våra tvättprogram. Köper du ett tvättkort laddat med 5 st tvättar betalar du endast för 4 st. Välkommen!

En smartare tvätt

Vårt smarta system laserskannar din bil för bästa möjliga anpassning, oavsett om du har takbox, extraljus eller antenner. Så varför inte passa på när du ändå är i närheten?

Hos oss tvättar du klimatsmart!

Visste du att vår automattvätt är miljövänligast i stan? Allt vatten som används renas och återcirkuleras. Det betyder att inga föroreningar släpps ut i det kommunala avloppet. Samtidigt hushåller vi med färskvattenresurserna.

Faktum är att våra biltvättar förbrukar så lite som en tiondel av den mängd färskvatten som andra automatbiltvättar förbrukar. Dessutom använder vi marknadens mest miljövänliga lösnings- och tvättmedel.

Välkommen att prova!

"Våra automattvättar i Östersund och Sundsvall bygger på den allra senaste och mest miljövänliga tekniken som finns tillgänglig."

Miljö i fokus

Inga föroreningar släpps ut i avloppet, utan allt vatten renas och återcirkuleras. Reningen sker genom vacuumindunstning vilket gör att det renade vattnet är uppvärmt när det återanvänds och därigenom också förbättrar tvättresultatet.