Fartfylld skidskyttekväll

Skidskyttekväll i Östersund

Välkommen till en fartfylld Skidskyttekväll hos oss på Berners i Östersund tisdag den 19 mars, kl 18.15–21.15. Vi bjuder på dryck och enklare förtäring. Hoppas du vill komma!

Volkswagen är en glad och stolt sponsor av Skidskytteförbundet och vi vill bjuda in dig till en fartfylld Skidskyttekväll hos oss på Berners i Östersund tisdag den 19 mars, kl 18.15–21.15. Vi bjuder på dryck och enklare förtäring.

Under kvällen kommer du att få dyka in i skidskyttets fantastiska värld och på plats för att hjälpa oss är Torstein Stenersen, före detta skidskytt med framgångar i världscupen. Torstein var även med och vann senaste upplagan av Elitstyrkans hemligheter på TV4. Nu jobbar han på Skidskytteförbundet och kommer att ge en intressant och rolig inblick i livet som skidskytt och svara på dina frågor. Det kommer garanterat att bjudas på historier bakom kulisserna från både TV och skidskyttetävlingar.

Rickard Grip från Svenska skidskytteförbundet kommer också att vara på plats. Rickard kommer att berätta om verksamheten och det blir en frågestund med Rickard.

Pallar du trycket?
Du kommer att få prova på att skjuta med skidskytte-laservapen, med och utan puls. Och för att få upp pulsen till den nivå som skidskyttarna upplever kommer en stakmaskin finnas tillgänglig.

Vi har knåpat ihop ett Quiz med priser som t.ex en landslagsmössa. Dessutom har vi fina erbjudanden på flera av våra bilmodeller. Provsitter du en av våra bilar så finns chansen att vinna en signerad nummerlapp från Svenska Skidskyttelandslaget.

Det blir en kväll du inte vill missa!

Vi har nu nått gränsen för antalet anmälda så anmälan är nu stängd.