Öppning Berners Marin & Motor

Öppningshelg

Nu blir Berners i Östersund ännu större! Den 26-27 januari slår vi upp dörrarna som ny återförsäljare och auktoriserad verkstad för Yamaha. Kom och upplev maxade fordon för snö, barmark och vatten.

Vi hälsar dig varmt välkommen till öppningen av Berners Marin & Motor. Häng med på två fullspäckade dagar med unika erbjudanden, tävling med fint pris och roliga aktiviter för både stora och små.

När: Fredag 26/1 kl 10:00-18:00 & lördag 27/1 kl 10:00-15:00.
Var: Berners Marin & Motor, Hofvallsgränd 1, Östersund.

Det är med stolthet vi nu kan inviga Berners Marin & Motor på Hofvallsgränd 1 i Östersund. Ett helt nytt företag inom vår koncern med fokus på motorprodukter för både arbete och fritid är nu på plats i de nya moderna lokalerna för både verkstad och försäljning av produkter från Yamaha. 

Utöver försäljning och service av både nya och begagnade produkter kommer vi att erbjuda förvaring och ett brett sortiment av tillbehör.

Välkommen att besöka oss under vår öppningshelg 26-27 januari.

Aktiviteter & erbjudanden

  • Unika öppningserbjudanden på produkter från Yamaha
  • Tävling där du kan vinna ett fint pris, en Yam 240 air gummibåt
  • Fiskdamm för barnen på lördag
  • Alla barn mellan 6-10 år får testa att köra en ATV fyrhjuling kl 11:00-14:00 på lördag
  • Matförsäljning vid ett Tentipi tält kl 11:00-14:00 på lördagen

Öppet i alla bilhallar
Samtliga bilmärken i Berners övriga bilhallar kommer även att passa på att ha extra bra erbjudanden under öppningshelgen. Det kommer bland annat att finnas ett fint erbjudande på den perfekta dragbilen, Amarok, samt riktigt bra deals på utvalda begagnade bilar.

Vi ses!