Volkswagen Audi Skoda SEAT VW Transportbilar

Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Sommardäck.

Vi tillhandahåller sommardäck i Östersund, Sundsvall, Härnösand, Sveg & Åre: från Continental, Gislaved, Nokian, Nordman, Goodyear, Sava, Hankook, Maxxis, Kuhmo och Matador.

Dags för nya sommardäck?

Det sägs att bilen blir inte bättre än däcken den rullar på. Däcken är trots allt det enda på bilen som har kontakt med väglaget. Att avstå ett par kvalitetsdäck kan få förödande konsekvenser, men framför allt så är det viktigt att dina sommardäck är både hela och i gott skick.

Sommardäcken får sättas på redan den 1 april om det inte längre råder vinterväglag, men annars förväntas du använda sommardäck mellan 15 april-1 oktober. Enligt Transportstyrelsen så ska bildäcken vid sommarväglag ha ett mönsterdjup på minst 1,6 millimeter.

Vi tillhandahåller både sommar- och vinterdäck från Continental, Gislaved, Nokian, Nordman, Goodyear, Sava, Hankook, Maxxis, Kuhmo och Matador. Vet du inte vilka du ska ha? Lugn, vi hjälper dig!

Boka däckskifte till sommardäck.

Via knappen nedan kan du boka ditt byte till sommardäck i Sundsvall eller Östersund. Vi utför även däckbyte till sommardäck i Härnösand, Sveg och Åre. Priserna är 300 kronor för byte av däck upp till 19 tum och 400 kr för däck till Transportbilar och SUV:ar.

Byta däck själv.

Byter du hellre däcken på egen hand? Klicka på knappen nedan för att se instruktionsfilmer och tips från Falck.