Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Reservdelar och tillbehör till bilen.

Vi tar hand om din bil på bästa sätt när det gäller biltillbehör och reservdelar. Hos oss kan du köpa originalreservdelar med full trygghet och garanti.

Vi har de tillbehör du behöver för din Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT eller Volkswagen transportbil.

Kör du en Audi?

Härligt! Även om din Audi tar dig från punkt A till B så kan den också bjuda dig på upplevelser, hela vägen från A till Ö. Vilka upplevelser som gör just ditt billiv enklare, roligare, elegantare och mer funktionellt är upp till dig, men med originaltillbehör från Audi har du förutsättningarna att utrusta din Audi enligt din egen definition av perfektion!

Tips på originaltillbehör.

Däck.

Däcken har den största betydelsen för hur din bil upplevs på vägen och dessa behöver både ses över och tas om hand. Gummiblandningen i däcken måste passa vårt nordiska klimat samtidigt som de passar just din bil och helst sänkerbränsleförbrukningen. Se över mönsterdjup och dubbar regelbundet, byt däcken senast vart femte år, välj däck med rätt dimension för din bil och se till att lagra däcken i svalt, torrt och mörkt utrymme så att de håller längre. Vi erbjuder däckförvaring på vårt däckhotell om du inte har optimala förvaringsförhållanden hemma.

Takförvaring.

Värdesätter du frihet och är dina dagar fyllda av spontana infall? Då kan det vara skönt att veta att du alltid har med det du behöver, oavsett vad dagen har bjuda på. För att kunna ha med exakt allt utan att det tar onödigt mycket plats inne i kupén så kan det vara en god idé att investera i någon form av takförvaring. Vi har bland annat takboxar, lasthållare och skidhållare som alla är originaltillbehör från Audi. Det är kvalitetsprodukter som varje dag visar att de håller vad de lovar.

Startbatteri.

Startbatteriet är hjärtat i bilens elsystem och måste vara av hög kvalitet för att starta bilen och driva alla funktioner. Genom att satsa på ett startbatteri i Audi original så får du en rejäl startkraft och förebygger risken att bli stående när du minst önskar det.

Torkarblad.

Under ett halvt år "färdas" ett torkarblad motsvarande 80 mil på vindrutan, fram och tillbaka. Det motsvarar runt 125 000 svepningar över rutan. Vill du se till att torkarbladen lämnar en ren ruta efter sig i alla temperaturer, utan missljud och utan att lämna spår och ränder så är det torkarblad från Audi original som du bör ha.

Praktiska lösningar som värmer.

Pansaris på bilrutan och en kall motor som inte vill starta får väl de allra flesta att ifrågasätta om det verkligen är värt att vara bilburen vintertid. Svaret är självklart ja, men det gäller att vara rustad för det. Med ett DEFA bilvärmesystem har du både en varm och frostfri bil lagom till avfärd. Inte nog med att DEFA tagit fram världens minsta kupévärmare så finns möjligheten att styra värmesystemet direkt från din smartphone med Bluetooth Upgrade. Så smidigt!

Kör du SEAT?

SEAT:s historia började för mer än 60 år sedan och sedan dess har bilmärket inte bara förändrat den spanska industrin och livet för spanjorerna – det har också förändrat livet för många bilburna svenskar. Är du en av dem? Grymt i så fall!

Tips på originaltillbehör.

Däck.

När det gäller däcken är det viktigt att gummiblandningen i dem passa vårt nordiska klimat och att de har en dimension som passar just din bil. Däck och mönsterdjup måste ses över regelbundet och den däckuppsättning som för tillfället inte används bör förvaras svalt och torrt för bästa hållbarhet.

Multifunktionella tillbehör.

På vägarna kan det alltid ske oförutsedda händelser. Därför kan det vara en god idé att investera i multifunktionella tillbehör som inte tar särskilt stor plats, men som kan göra en väsentlig skillnad när du behöver det som mest. Ett exempel på ett sådant tillbehör är en Jumpstarter från SEAT Original. Det är en liten effektiv enhet som inte bara möjliggör uppstart av bilen, utan kan också användas som ficklampa och för att ladda surfplattor och mobiltelefoner.

Torkarblad.

Visste du att ett torkarblad färdas motsvarande 80 mil på vindrutan under ett halvt år? Det gör alltså cirka 125 000 svepningar över rutan, vilket motiverar en investering i torkarblad som håller god kvalitet. Du som innehar en SEAT bör satsa på etttorkarblad från SEAT Original. Det lämnar en ren ruta efter sig, oavsett temperatur.

Startbatteri.

Har du behov av ett nytt startbatteri så bör du satsa på ett som är anpassat efter just din bilmodell. Startbatteriet är trots allt elsystemets hjärta och behöver vara av god kvalitet om du vill slippa bli stående när du minst önskar det. SEAT Original gör startbatterier av god kvalitet och med rejäl startkraft.

Har du förmånen att köra ŠKODA?

Grymt! Även om din bilmodell från ŠKODA redan är utrustad med smarta finesser och funktioner så finns det tillbehör till den som kan göra ditt bilburna liv ännu enklare och härligare.

Tips på originatillbehör.

Fälgar.

Fälgarna utsätts precis som däcken för smuts, salt och bromsdamm så för att förlänga livslängden på dina fälgar är det viktigt att hålla dem rena. Aluminiumfälgar kan med fördel rengöras med vatten och ett milt bilschampo då starkare rengöringsmedel kan orsaka skador på fälgen. Om dina fälgar har sett sina glansdagar och din bil förtjänar nya, kom in till oss så hjälper vi dig att hitta lämpliga ersättare. Skoda Original aluminiumfälgar är ett säkert val och framtagna samtidigt med bilen.

Takförvaring.

För den som lever ett aktivt liv med äventyr till fjälls eller helt enkelt gillar att ta med sig prylar på färden så kan det vara en god idé att investera i någon form av takförvaring. Genom att skaffa en skid- eller lasthållare i original från Skoda finns i aluminiumprofil och gör så kan du få med dig den utrustning som ditt äventyr kräver utan att det för den delen märks inne i kupén.

Startbatteri.

Startbatteriet är hjärtat i bilens elsystem och måste vara av hög kvalitet för att starta bilen och driva alla funktioner. Genom att satsa på ett Skoda original startbatteri så får du en rejäl startkraft och förebygger risken att bli stående när du minst önskar det.

Torkarblad.

Under ett halvt år "färdas" ett torkarblad motsvarande 80 mil på vindrutan, fram och tillbaka. Det motsvarar runt 125 000 svepningar över rutan. Vill du se till att torkarbladen lämnar en ren ruta efter sig i alla temperaturer, utan missljud och utan att lämna spår och ränder så är det torkarblad från Skoda original som du ska ha.

Espressobryggare.

Oavsett om du pendlar till jobbet eller har flera timmar i bil framför dig så kan det sitta fint med en god kopp kaffe innan du når din destination. Med en espressobryggare från Skoda Original slipper du leta efter fik och bensinstationer utan har alltid en egen liten kaffebar med dig ombord. Okrossbara espressokoppar, kaffekapslar och servetter förvaras tillsammans med maskinen i en elegant förvaringsväska.

Kontakta oss gärna för mer information om tillbehör som passar din Skoda.

Lycklig ägare till en Volkswagen?

Roligt! Oavsett vilken bilmodell du kör så kan det vara härligt att rusta den med tillbehör som gör din vardag ännu roligare, enklare och bekvämare.

Tips på originaltillbehör.

Fälgar.

Fälgarna utsätts precis som däcken för smuts, salt och bromsdamm så för att förlänga livslängden på dina fälgar är det viktigt att hålla dem rena. Aluminiumfälgar kan med fördel rengöras med vatten och ett milt bilschampo då starkare rengöringsmedel kan orsaka skador på fälgen. Om dina fälgar har sett sina glansdagar och din bil förtjänar nya, kom in till oss så hjälper vi dig att hitta lämpliga ersättare. Om du vill ha en garanterat hög säkerhet, goda köregenskaper och perfekt passform så är det Volkswagen Originalfälgar som du bör satsa på.

Startbatteri.

Startbatteriet är hjärtat i bilens elsystem och måste vara av hög kvalitet för att starta bilen och driva alla funktioner. Genom att satsa på ett Volkswagen original startbatteri så får du en rejäl startkraft och förebygger risken att bli stående när du minst önskar det.

Torkarblad.

Under ett halvt år "färdas" ett torkarblad motsvarande 80 mil på vindrutan, fram och tillbaka. Det motsvarar runt 125 000 svepningar över rutan. Vill du se till att torkarbladen lämnar en ren ruta efter sig i alla temperaturer, utan missljud och utan att lämna spår och ränder så är det torkarblad från Volkswagen original som du ska ha.

Säkra stolar för de små.

Bilbarnstolar och babyskydd är speciellt framtagna stolar i syfte att öka skyddet för de små liven som färdas i bilen. Dessa ska användas på rätt sätt för att öka säkerheten och en bakåtvänd placering höjer säkerheten avsevärt för de som är fem år eller yngre. Hos oss på Berners hittar du dessutom några av marknadens säkraste bilbarnstolar.

Komfortsystem.

Vill du ta nöjesnivån på dina bilresor till en ny nivå eller kanske bara göra det ännu bekvämare för dina medpassagerare? Då kan ett Original komfortsystem från Volkswagen vara en perfekt investering. Med hjälp av ett komfortsystem kan du enkelt hänga upp kläder eller din surfplatta mot framsätets stolsryggar. Det går enkelt att skifta mellan olika hållare med hjälp av klickfästet på basmodulen. Smart va?

Vi tipsar gärna om fler smarta tillbehör till dig och din bil, så varmt välkommen in till din närmaste anläggning.

Vi hjälper dig tillrätta, oavsett bil.

Vi tar hand om dig och din bil på bästa sätt när det gäller biltillbehör och reservdelar. Hos oss kan du köpa originalreservdelar och på så sätt få full trygghet och garanti. Dessutom har vi ett stort urval av originaltillbehör och andra intressanta artiklar som är anpassade för Volkswagen, Audi, Skoda, Seat och Volkswagen Transportbilar.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.