Volkswagen Audi Skoda SEAT VW Transportbilar

Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Bli en del av Berners framtid

Vi är alltid intresserade av engagerade människor som vill vara med och utveckla Berners. För vissa tjänster som vi söker är branscherfarenhet ett stort plus, för andra tjänster kan andra erfarenheter vara minst lika värdefullt.

Lediga tjänster just nu

Personbilsmekaniker

Sundsvall

Som en del i vår satsning framåt mot 100 procent nöjda kunder söker vi nu en utbildad personbilsmekaniker till vårt kunniga verkstadsteam i Sundsvall. Du kommer att arbeta i en auktoriserad märkesverkstad med ett team av flera duktiga specialutbildade märkestekniker. I arbetsuppgifterna ingår att utföra service, reparationer, felsökning och elektronikarbeten.

Sista ansökningsdag den 14/5

Ansök här

Transportbilssäljare

Sundsvall

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete där du får arbeta med det största och starkaste varumärket på den svenska Transportbils-marknaden. Till vår anläggning i Sundsvall söker vi nu en driven säljare med ambition att bli bäst. Du kommer in i ett spännande skede, vi satsar på att utveckla transportbilsförsäljningen ytterligare, och kommer att flytta in i nya anpassade lokaler i Birsta under 2017. Ditt huvudfokus kommer att vara nybilsförsäljning, utöver att arbeta i bilhallen med att serva våra kunder arbetar du målmedvetet med att kontakta, bearbeta och besöka små och medelstora företag i Västernorrland som representant för vårt Transportbilsprogram.

Vi samarbetar med Kornboden i denna rekrytering. För mer information och ansökan, klicka på länken nedanför. Sista ansökningsdag är 17/4.

Ansök här

Servicerådgivare

Härnösand

Efter 41 år på Berners i Härnösand är det nu dags för en av våra trotjänare att få gå i pension. Därför söker vi nu en ny servicerådgivare till vårt team i Härnösand som vill axla rollen och jobba vidare mot 100% nöjda kunder.

 

Vi söker dig som har en utpräglad känsla för service och som trivs med att möta nya människor varje dag. Du är öppen och omtänksam i ditt bemötande och har lätt för att skapa och bibehålla goda kontakter, både med kunder och med medarbetare.

Ansök här

Ingen tjänst som passar dig?

Det viktiga är att du som person har rätt inställning och ett stort engagemang. Om du är intresserad av att jobba hos oss, skicka in ditt CV till oss så finns du med i vår kandidatpool. Vi lovar att höra av oss när det dyker upp en ledig tjänst.

Bifoga ditt CV här!