Volkswagen Audi Skoda SEAT VW Transportbilar

Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Bli en del av Berners framtid

Vi är alltid intresserade av engagerade människor som vill vara med och utveckla Berners. För vissa tjänster som vi söker är branscherfarenhet ett stort plus, för andra tjänster kan andra erfarenheter vara minst lika värdefullt.

Lediga tjänster just nu

Fordonsmekaniker, utrustningsverkstad

Transportbilar, Sundsvall

Som en del i vår satsning framåt mot 100 procent nöjda kunder söker vi nu en utbildad personbilsmekaniker till vår utrustningsverkstad för Transportbilar i Sundsvall. Dina arbetsuppgifter är att montera utrustning på Transportbilar. Eftersom nästan alla bilar säljs kundanpassade så är det stor variation i utrustningen. Allt från extraljus till anpassade inredningar. För att lyckas i jobbet behöver du ha fordonsteknisk utbildning eller vara en händig person med erfarenhet av fordon/maskiner/teknik.

Vi söker dig som har en positiv inställning och viljan att göra ett bra jobb. Du är också noggrann i ditt arbete, flexibel och självgående. Eftersom vi jobbar i team läggs stor vikt vid din förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl kollegor som kunder och att du bidrar med positiv energi till teamet. Viktigt är att du delar våra värderingar om glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med ett av världens ledande varumärken i en modern verkstad med tillgång till den senaste tekniken och kontinuerlig utbildning.

Krav: B-körkort

Ansök här!

Rekondare

Östersund

Berners Däck och Bilvårdsanläggning erbjuder ett fullständigt produktutbud inom rekond och bilvård. Vi har ett 100 procent miljötänk och tillhandahåller Sveriges miljövänligaste tvättanläggning i Sundsvall och Östersund. Nu utökar vi vår verksamhet inom bilrekonditionering och söker därför en serviceinriktad rekondare till vårt kunniga bilvårdsteam i Östersund. I arbetsuppgifterna ingår allt inom bilvård såsom handtvätt av bil, rengöring av lack och förbättring av lackskador, vaxning och polering, lackförsegling, dammsugning och invändig rengöring, Aquapel glasförsegling och ozonbehandling. Vi söker dig som är en praktiskt lagd och händig person. Du är en glad och engagerad person som väljer att se lösningar och möjligheter och som bidrar med positiv energi och samarbete i arbetsgruppen. Viljan att göra ett bra jobb och ha känsla för kvalitet kombinerat med servicesinne och ansvar mot kunderna är viktiga delar i yrkesrollen. Dessutom behöver du vara flexibel och klara av att arbeta i högt tempo då det kan vara hög belastning under vissa perioder. Viktigt är att du delar våra värderingar om glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Krav: B-körkort

Sista ansökningsdag: 25/6

Ansök här!

Ingen tjänst som passar dig?

Det viktiga är att du som person har rätt inställning och ett stort engagemang. Om du är intresserad av att jobba hos oss, skicka in ditt CV till oss så finns du med i vår kandidatpool. Vi lovar att höra av oss när det dyker upp en ledig tjänst.

Bifoga ditt CV här!