Volkswagen Audi Skoda SEAT VW Transportbilar

Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Bli en del av Berners framtid.

Vi är alltid intresserade av engagerade människor som vill vara med och utveckla Berners. För vissa tjänster som vi söker är branscherfarenhet ett stort plus, för andra tjänster kan andra erfarenheter vara minst lika värdefulla.

Lediga tjänster

Här hittar du våra lediga tjänster. Finns det ingen ledig tjänst just nu eller helt enkelt ingen som passar dig? Skicka gärna en spontanansökan längre ner på sidan.

Platsansvarig

Åre

Berners expanderar och startar nu en helt ny verksamhet i Åre genom förvärvet av anrika Åre Bilverkstad under våren 2017. I månadsskiftet september/oktober ska Åre Bilverkstad öppnas i Berners regi. Vi söker nu en platsansvarig som vill vara med och bygga upp Berners nya verksamhet mitt i Åre by och arbeta med några av marknadens ledande bilmärken i en spännande och expansiv bransch. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Mer information och ansökan

Personbilsmekaniker

Åre

Berners expanderar och startar nu en helt ny verksamhet i Åre genom förvärvet av anrika Åre Bilverkstad under våren 2017. I månadsskiftet september/oktober ska Åre Bilverkstad öppnas i Berners regi. Vi söker nu 3 personbilsmekaniker som vill vara med och bygga upp vår nya anläggning mitt i Åre by. Rekrytering sker löpande.

Mer information och ansökan

Spontanansökan

Det viktiga är att du som person har rätt inställning och ett stort engagemang. Om du är intresserad av att jobba hos oss, skicka in ditt CV till oss så finns du med i vår kandidatpool. Vi lovar att höra av oss när det dyker upp en ledig tjänst.

Bifoga ditt CV här!