Volkswagen Audi Skoda SEAT VW Transportbilar

Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Vinn en teaterweekend.

Ta chansen att provköra valfri Volkswagenmodell hos oss. Som bonus är du med och tävlar om en teaterweekend i Stockholm för två personer.

Gäller för två personer inkl. resa och boende.

Sugen på att gå på teater? Kom då in och provkör valfri Volkswagenmodell hos oss. Då är du med och tävlar om en härlig teaterweekend i Stockholm för två personer. I priset ingår flyg tur och retur, boende på hotell och två teaterbiljetter. Tävlingen pågår t.o.m. den 31 december.

Välj bland följande föreställningar.

Bild för Gäller för två personer inkl. resa och boende.

Bullets Over Broadway

Musikalen Bullets over Broadway eller Kulregn över Broadway som den heter på svenska, är skriven av ingen mindre än Woody Allen. Med en stjärnspäckad ensemble, stor orkester, sång, dans, stepp och mycket humor blir det en storslagen föreställning.

Bild för Gäller för två personer inkl. resa och boende.

The Book of Mormon

The Book of Mormon är mirakelmusikalen från South Park skaparna och kompositören bakom Disneysuccén Frost. Överöst med priser och hyllad som en frälsare av den komiska musikalgenren är den Broadways största succé under 2000-talet.

Bild för Gäller för två personer inkl. resa och boende.

Danny Saucedo – Nu

Nu är det äntligen dags för multiinstrumentalisten, sångaren och dansaren Danny Saucedo att ta ytterligare ett steg och bli den första artisten i sin generation att kliva upp på showscenen. Danny kommer att leverera en helt unik och nyskapande show, med fascinerande videoteknik, ljus- och ljudeffekter.

Tävlingen sker i samarbete med

Bild för Gäller för två personer inkl. resa och boende.