Volkswagen Audi CUPRA Skoda SEAT VW Transportbilar El- och mopedbilar

Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Vi elektrifierar Sverige.

När du väljer en laddbar Volkswagen ingår också en smart laddbox från CLEVER, och du får den installerad och klar där hemma (totalt värde cirka 17 000 kr).

Laddbox till alla.

Att kunna åka med på resan mot en ny elektrifierad värld ska inte vara förunnat ett fåtal. Vi har alltid jobbat för att göra den senaste tekniken tillgänglig för fler, och övergången till eldrivna bilar är inget undantag. Redan idag har vi laddbara bilar i alla storlekar och de närmaste åren kommer vi att lansera ett flertal nya eldrivna modeller. Och nu får alla som väljer en ny laddbar bil från oss också en smart laddbox på köpet, inklusive installation. Vi elektrifierar Sverige. För att vi är Volkswagen.

När du väljer en laddbar Volkswagen ingår också en smart laddbox från CLEVER, och du får den installerad och klar där hemma (totalt värde cirka 17 000 kr). Detta gör vi för att fler ska kunna välja laddbart, och för att du som kör en hybrid ska kunna köra mer på ren el. Vi bjuder på boxen inklusive standardinstallation. Erbjudandet gäller till och med 31 december 2017.