Volkswagen Audi CUPRA Skoda SEAT VW Transportbilar El- och mopedbilar

Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Välkommen på jaktkväll!

Den 26 och 27 februari bjuder vi in till två fullspäckade kvällar i jaktens tecken.

Den 26-27 februari.

Nu är det återigen dags för oss att tillsammans med Volkswagen och Jägareförbundet bjuda in till två kvällar där jakten står i fokus! Jaktkvällarna hålls i Sundsvall den 26 februari och i Östersund den 27 februari med start kl.18.00.

Anmälan.

Spännande föreläsningar.

Jaktkvällarna inleds med en kort information om Berners och Volkswagen. I Sundsvall kör Jägareförbundet Indal-Liden sitt årsmöte följt av Göran Tjernberg från SCA som sammanfattar höstens Älgjakt. Därfter kommer prostatacancerföreningen Träpatronerna med information. I Östersund informerar Magnus Hansson från Svenska Jägareförbundet om CWD – Chronic Waisting Disease, de vilda hjortdjurens galna kosjuka, följt av information från prostatacancerföreningen Jämtgubben.

Vi har också den stora glädjen att meddela att en av landets mest erfarna björn- och rovviltsjägare, Rasmus Boström, föreläser under kvällen på båda orterna. Han kommer bland annat att prata om jakt på björn och varg med löshund, rovdjurens beteende, injagning av hundar och mycket mer.

Självklart bjuder vi även på fika!

Ta med din trofé.

Passa på att mäta din älg- eller björntrofé under jaktkvällen. Trofébedömare från Jägareförbundet finns på plats och hjälper till.

Bild för Den 26-27 februari.

Anmälan.

Anmälan är stängd.