Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Skoda tjänstecykel.

En tjänstecykel är ett sätt att erbjuda Sveriges anställda en möjlighet att få tillgång till ett nytt riktigt smidigt tjänstefordon. Helt enkelt ett sätt att leasa en cykel på samma bekväma sätt som en tjänstebil.

Ett alternativ till tjänstebilen.

Visst är bilen i många fall nödvändig, men när det kommer till kortare sträckor är det oftast både billigare, snabbare och miljövänligare att ta cykeln. Dessutom är det både bra för ekonomin och hälsan, och i många fall presterar man faktiskt också bättre på jobbet om man cyklat dit. Därför vill ŠKODA öka möjligheterna för fler att ibland kunna lämna bilen hemma. Ditt företag betalar en leasingavgift och du får betala skatt på förmånsvärdet. Längden för ett avtal är 3 år och därefter köper företaget ut cykeln till ett restvärde av 10%. Försäkring ingår under avtalstiden.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.