Volkswagen Audi CUPRA Skoda SEAT VW Transportbilar El- och mopedbilar

Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Vi gör ditt ŠKODA-köp enklare.

Vi tar bilen till dig med Simply Home.

Vi anpassar oss efter dig

Nu anpassar vi oss helt efter dig och dina specifika önskemål. Vi vill att du ska känna dig trygg genom hela ditt köp och bilägande av en ŠKODA. Nu erbjuder vi dig därför en extra hög servicenivå. Med Simply Home erbjuder vi en lösning för att se, prova och köpa en ŠKODA på avstånd.

Visning på ditt sätt

Med en digital visning kan våra säljare visa upp den ŠKODA-modell som du är intresserad av på ett sätt som passar dig. Exempelvis kan samtalet göras via FaceTime, Google Duo, Skype eller Teams. Självklart kan du under samtalet ställa alla dina eventuella funderingar.

Vi erbjuder också, baserat på tid och möjlighet, bokade visningar. Dessa kan äga rum antingen på en valfri överenskommen plats eller inne hos oss.

Provkörning hemma

Vi har många ŠKODA-modeller inne för provkörning. Välj om du till exempel vill provköra hemma eller på jobbet: vi kör bilen till dig och hämtar den åter när du har provat klart den.

Hemleverans

När du har bestämt dig för vilken modell som du vill köpa, kan vi också om du vill, leverera den hem till dig. Vi kan också hämta din gamla bil om du vill det.

Du är varmt välkommen att kontakta oss så pratar vi gärna närmare om detta och hur det kan appliceras för just dig!