Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

SEAT vecka i Härnösand.

Från den 27/3 till den 31/3 har vi en stor SEAT vecka i Härnösand. Köper du en SEAT under veckan får du ett presentkort på ICA Maxi på 5000 kr.

Vinn ett presentkort på 1000 kr

Alla som köper en SEAT får ett presentkort på ICA maxi i Härnösand värt 5000 kr och alla som provkör en SEAT är med i utlottningen av ett presentkort på ICA värt 1000 kr. Erbjudandet gäller från den 27/3 till den 31/3.

Bild för Vinn ett presentkort på 1000 kr

Välkommen in!

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.