Volkswagen Audi CUPRA Skoda SEAT VW Transportbilar El- och mopedbilar

Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

SEAT presenterar nytt e-Scooterkoncept.

På den 9:e upplagan av Smart City Expo World Congress, presenterade SEAT ett verkligt genombrott – eller snarare tre – i företagets Urban Mobility-strategi.

SEAT:s första eldrivna scooter.

På den 9:e upplagan av Smart City Expo World Congress, presenterade SEAT ett verkligt genombrott – eller snarare tre – i företagets Urban Mobility-strategi. För det första kommer företaget att inrätta en strategisk affärsenhet speciellt för urban mobilitet, vidare presenterar man sitt nya elsparkcykel-koncept ”e-Kickscooter”, och för det tredje även sin första eldrivna scooter ”e-Scooter” i SEATs snart 70-åriga historia.

Den nya affärsenheten kommer att omfatta alla produkter, tjänster och plattformsbaserade mobilitetslösningar. Först i tidplanen ligger lanseringen av e-Scooter nästa år, en kompakt MC med elegant stiliserade geometriska former. Slutversionen, som marknadslanseras 2020, är avsedd såväl för privatpersoner som för bilpooler/uthyrningsföretag. SEAT har ett samarbetsavtal med den Barcelona-baserade scootertillverkaren Silence, vars fabrik i Molins de Rei (mitt emellan Barcelona och SEATs högkvarter i Martorell) kommer att vara den som svarar för tillverkningen.