Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Leon CUPRA R är beställningsbar!

Ett kraftpaket i lyxförpackning.

På Frankfurt Motor Show den 12 september lanserade SEAT sin första bil i matt finish och med kolfiberdelar som nu finns att beställa, men i mycket limiterad upplaga.

Stick ut från mängden.

Nya Leon CUPRA R är rustad med den mest kraftfulla motorn, har en snygg matt lack med koppar- och kolfiber finish och är självklart även utrustad med det senaste säkerhets- och teknikfunktionerna, så grattis - här har du din kompletta, framtida bil. Den finns dock endast i 799 exemplar, var och en numrerad så missa inte chansen att bli en av få. Totalt 30 exemplar säljs i Sverige.

Pris 399 900 kr, fullt utrustad.

Intresserad? Varmt välkommen att kontakta oss!

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.