Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

SEAT 23km Mountain.

SEAT 23km Mountain är banan med 1223 höjdmeter och den bjuder på en utmanande bansträckning och går i varierad terräng kring Åreskutan med start och mål i Åre by.

Vinn 6 månader i en Ibiza.

Söndagen den 1 oktober är det äntligen dags för SEAT 23km Mountain, en del av Åre Trail Tour 2017. Just 23km sträckan är vi på Berners och SEAT guldsponsor till och lottar därför ut en SEAT Ibiza i 6 månader på nummerlappen till en lycklig vinnare.

Bild för Vinn 6 månader i en Ibiza.

Tävlingen är avslutad.

Vinnarna av startplatser till SEAT 23km Mountain har blivit utsedda och kontaktade via e-post.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.