Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Nya Volkswagen Amarok V6

Nu är det säljstart för nya Amarok V6, välkommen in till oss.

Komfort i premiumklass

Nya Amarok har en premium-känsla i cupén, rymlig och riktigt bra komfort. Ljudnivån är otroligt låg vid landsvägskörning för att kunna användas som landsvägsbil såväl som arbetsfordon.

Bild för Komfort i premiumklass

Gott om utrymme för allt du behöver. Kupén i nya Amarok kan utrustas med obegränsad komfort, som till exempel de bekväma lädersätena med 14 olika lägen eller det banbrytande infotainmentsystemet med mobila onlinetjänster.

Körglädje i första klass

Kompromisslöst pålitlig i terräng. Klistrad vid asfalten på vägen. Nya Amarok med V6-motor är robust och tålig med kraftfull design och mängder av motorstyrka. Nya Amarok har allt en pickup ska ha. Aventura till exempel har 20-tums aluminiumfälgar, en sportig och exklusiv flakbåge, strålkastare med bi-xenon-ljus och rejält med krom. Dessutom rymmer flaket en Europall på bredden.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.