Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Premiär för nya Audi A8.

Nya Audi A8 är en symbol för Vorsprung druch Technik med premiär den 11 juli.

#AudiSummit

Den är redan hårdtestad under extrema förhållanden - i ökenhetta och på snö och is i norra Sverige. Den har dessutom ”smygpremiär” på röda mattan i Hollywood. Den 11 juli är det premiär för nya Audi A8.

Spider-Man: Homecoming

Bild för Spider-Man: Homecoming

Före den officiella världspremiären visas den nya Audi A8 på silverskärmen. Flaggskeppet i premium-märket ger ett gästutseende i blockbuster "Spider-Man: Homecoming" på biografer i hela världen i juli. Därför var filmfans de första som tog en titt på den lyxiga sedan på filmpremiären som ägde rum i Los Angeles den 28 juni.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.