Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Stark som en björn.

Slående design och utrymme. Storlek, styrka och familjefokus. Nu är det världspremiär för helt nya Skoda Kodiaq.

Svensk lansering tidigt 2017.

Den 4.7m långa SUV:en är minst sagt mångsidig. Den erbjuder klassens största bagageutrymme samt en tredje sätesrad som tillval. Kodiaq representerar alla ŠKODAs styrkor – uttrycksfull design, en hög grad av funktionalitet och många ”Simply Clever” funktioner.

ŠKODA​​​​ Kodiaq kommer att visas upp som produktionsklar bil för första gången under andra halvan av 2016. Svensk lansering sker i början av 2017.

Kraftfull design.

Precis som designskissen visar är alla linjer klara, precisa och skarpa. Den infällda skulderlinjen förstärker SUV:ens robusta karaktär. De platta, sluttande strålkastarna är placerade på båda sidor av den breda grillen. Deras kristallklara konstruktion är en hyllning till den tjeckiska kristallglaskonsten och dess långa tradition.

Generöst utrymme.

Det omfattande, skulpterade bakpartiet betonar också ŠKODA KODIAQs sportiga och robusta SUV-karaktär. LED-bakljusen är designade enligt ŠKODAs välkända C-form och följer bilens designlinjer i detalj. Sidan av bilen är precis lika stark. Den långa hjulbasen och korta överhäng pekar på den rymliga interiören. Som tillval finns två extra säten i den tredje raden.

Reconnect.

Som alla föräldrar vet är barn väldigt nyfikna. De har alltid många frågor – och om vi inte kan ge dem svar så förlorar de intresset. ŠKODA är övertygade om att det är viktigt att ställa frågor. Utan nyfikenhet på världen förlorar vi kontakten med det som verkligen betyder något. Det bästa sättet att återförenas handlar om att tillsammans med familj och vänner utforska den naturliga världen omkring oss. Och den helt nya ŠKODA Kodiaq är utformad så att du kan göra just det.

Världspremiär.

Missade du livesändningen? Lugn, du kan fortfarande se hela showen. Klicka på länken nedanför.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.