Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Nya SEAT Tarraco.

Den 18 september presenterades SEAT:s tredje SUV i Tarragona i Spanien.

Ny SUV från SEAT.

Nya SEAT Tarraco är här! Den nya stora SUV:en är uppkallad efter Medelhavsstaden Tarragona, ett historiskt, kulturellt centrum med inspirerande arkitektur, men med en ung och äventyrlig anda. Bilen fick sitt namn via en omröstning på Instagram tidigare i år.

SEAT Tarraco är snygg, sportig, inspirerande och utformad för dig som inte är rädd för att bryta gränser. Den fyhjulsdrivna SUV:en erbjuder toppmodern teknik, den är dynamisk, smidig att hantera och har en elegant och progressiv design. Dessutom erbjuder modellen möjlighet till upp till 7 sittplatser.

Lanseringen av nya SEAT Tarraco är planerad till första kvartalet 2019 och svenska priser är ännu ej fastställda.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.