Volkswagen Audi CUPRA Skoda SEAT VW Transportbilar El- och mopedbilar

Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Nya SEAT Leon.

Den mest avancerade modellen SEAT någonsin utvecklat är här!

Nu är den äntligen här.

SEAT har investerat över 1,1 miljarder euro på att ge Leon mer bränslesnåla motorer, uppkoppling, assistanssystem på högsta nivå och enastående kraft. Alltid med fokus på en design som erbjuder en hög nivå av elegans och sportighet till kompaktsegmentet.

  1. Bränsleeffektivitet har varit en viktig del vid utvecklingen av helt nya SEAT Leon - som nu erbjuder flera avancerade drivlinor: laddhybrid (eHybrid), mildhybrid (eTSI), naturgas (TGI), bensin (TSI), diesel (TDI).

  2. Nya Leon tar ett stort designkliv och bjuder på belysningsteknik på en helt ny nivå.

  3. Nya Leon är den första helt uppkopplade bilen från SEAT, för ett smidigt digitalt liv på resan.

”SEAT Leon har ständigt förbättrats generation efter generation och därmed också hela tiden erövrat nya kunder. Under 2019 var Leon den bästsäljande bilen för SEAT med mer än 150 900 levererade fordon, liksom den varit bästsäljande bilmodell i Spanien under de senaste fem åren,” säger SEAT’s Executive Vice-president for Sales and marketing and CUPRA CEO, Wayne Griffiths, ”Vi har nu skapat den bästa Leon någonsin. Nya Leon har utformats efter "skapad i Barcelona" andan samtidigt som den är den säkraste, mest uppkopplade bilen som erbjuder det bredaste utbudet av motorer som märket någonsin tidigare gjort. Vi tror att vi har alla ingredienser för att göra nya Leon till ett bra val, inte bara för privatkunder utan också för företagskunderna.” Berättar SEAT’s Executive Vice-president for Sales and marketing and CUPRA CEO, Wayne Griffiths.