Volkswagen Audi CUPRA Skoda SEAT VW Transportbilar El- och mopedbilar

Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Ligier designtävling.

Ligier mopedbilar har rötterna i racing. Designa din drömbil i fartfylld Formel 1-anda och vinn 5 000 kr i presentkort till körkortet.

Vinn bidrag till körkortet.

Så tävlar du

Ladda ner våra mallar och skapa din design. Spara dina filer i rätt filformat och skicka tillsammans med det ifyllda tävlingsformuläret i ett mejl till [email protected].

Tävlingsdatum

15 januari – 28 februari.

Tema

Formel 1 i 45 km/h. (0 till 45 på 10 sekunder.)

Vem får tävla?

Alla mellan 14-16 år.

Pris

De två bästa bidragen som utses av vår jury vinner varsitt presentkort på 5 000 kr till körkort. Behörighet AM eller B väljer vinnaren själv. Dessutom får vinnarna se sin design som dekor på två av våra Ligier mopedbilar.

Vår jury

Vinnarbidragen kommer att utses av en namnkunnig jury och representanter från Berners. Vilka personer som kommer att sitta med i juryn avslöjas inom kort.

Mallar och filformat

Skicka in din design till oss i vektorformat (EPS, använd gärna Illustrator eller motsvarande program). Spara en version i EPS-format och en i PDF-format och skicka till [email protected] tillsammans med ditt ifyllda tävlingsformulär. Väljer du att skapa din design med penna och papper så får du scanna in ditt bidrag och spara som både EPS och PDF och skicka in tillsammans med ditt ifyllda tävlingsformulär. I båda fallen blir det alltså tre filer totalt.

Läs det finstilta
Genom att skicka in mitt designbidrag ger jag Berners tillåtelse att utan krav på ersättning använda min design i marknadsföringssyfte både i print, foto, video och skrift i alla Berners kanaler på sociala medier samt andra marknadsföringskanaler som Berners använder sig av. Jag godkänner även att Berners gör mindre modifikationer av min design för att anpassa till mopedbilens dekaler. Detta för att slutresultatet på den färdiga mopedbilen ska bli så bra som möjligt.

Vinsten av presentkort på 5000 kr går ej att lösas in mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.