Volkswagen Audi CUPRA Skoda SEAT VW Transportbilar El- och mopedbilar

Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Ikonisk 20-åring får uppdaterad skrud!

År 1998 lanserades den sportiga och designikoniska Audi TT som nu får en omfattande uppdatering.

Förstärkt sportsbilskänsla och bättre standardutrustning.

Audi TT är en modell där körglädje, design och detaljer står i fokus. Aluminium i den förarorienterade miljön, en kort rund växelspaksknopp, det karaktäristiska tanklocket och runda dubbla ändrör är typiska för sportbilen och designen med de tydliga geometriska formerna har fans över hela världen.

Det har nu gått 20 år sedan den första TT:n lanserades, men lagom till 20-årsjubileumet får modellen nu en omfattande uppdatering, både design- och funktionsmässigt.

Det har Audi har gjort till den tredje generationen är att de bland annat har förstärkt sportbilskänslan med exempelvis skarpare linjer och bättre prestanda. Audi TT Coupé och TT Roadster mäter båda 4.19 meter i längd med korta överhäng och ett axelavstånd på 2,51 meter. Som standard sitter det 17-tumshjul medan Audi och Audi Sport erbjuder 18-, 19- och 20-tumshjul som tillval. Tre nya lacker erbjuds: kosmosblå, pulsorange och turboblå (endast S line).

Försäljningsstart.

Audi TT kommer till oss i slutet av år 2018, men din order går att lägga redan i slutet av september. Priset för coupéversionen startar vid cirka 348 000 kr.