Volkswagen Audi CUPRA Skoda SEAT VW Transportbilar El- och mopedbilar

Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Första skisserna av nya ŠKODA KAMIQ.

ŠKODA KAMIQ är en crossover-bil som kombinerar en SUVs fördelar med smidigheten hos en kompaktbil.

Smakprov.

Skoda har släppt en teaserbild som visar siluetten av nya ŠKODA KAMIQ - en första antydan på hur den framtida crossover-modellen, med världspremiär på Genèva Motor Show (5-17 mars), kommer att se ut. Bilden ger en glimt av fronten och visar även den nya strålkastardesignen i LED med separata varselljus överst och integrerade dynamiska blinkers.

ŠKODA KAMIQ är en urban crossover-modell som presenterar sig som en idealisk kamrat, både i den moderna staden och utanför. Namnet ŠKODA KAMIQ är ett redan etablerat namn på en modell i Kina och passar därför perfekt till den nya crossover-modellen. Samtidigt passar namnet perfekt in bland de andra SUV-modellerna – som alla börjar med ett K och slutar med ett Q.

Med nya ŠKODA KAMIQ tar den tjeckiska biltillverkaren nästa steg i sin SUV-satsning och utökar sitt erbjudande med en kompakt och livsstilorienterad instegsmodell för den europeiska marknaden. ŠKODA KAMIQ kombinerar smidigheten och prestandan hos en kompaktbil med de traditionella fördelarna hos en SUV: högre sittplats, bättre sikt, lättare att komma in och ut ur samt högre markfrigång. Baserat på den modulära tvärgående matrisen, erbjuder modellen nya assistanssystem, och övertygar med flera smarta funktioner såväl som ett generöst utrymme.

Bild för Smakprov.