Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Första skisserna av nya ŠKODA KAMIQ.

ŠKODA KAMIQ är en crossover-bil som kombinerar en SUVs fördelar med smidigheten hos en kompaktbil.

Smakprov.

Skoda har släppt en teaserbild som visar siluetten av nya ŠKODA KAMIQ - en första antydan på hur den framtida crossover-modellen, med världspremiär på Genèva Motor Show (5-17 mars), kommer att se ut. Bilden ger en glimt av fronten och visar även den nya strålkastardesignen i LED med separata varselljus överst och integrerade dynamiska blinkers.

ŠKODA KAMIQ är en urban crossover-modell som presenterar sig som en idealisk kamrat, både i den moderna staden och utanför. Namnet ŠKODA KAMIQ är ett redan etablerat namn på en modell i Kina och passar därför perfekt till den nya crossover-modellen. Samtidigt passar namnet perfekt in bland de andra SUV-modellerna – som alla börjar med ett K och slutar med ett Q.

Med nya ŠKODA KAMIQ tar den tjeckiska biltillverkaren nästa steg i sin SUV-satsning och utökar sitt erbjudande med en kompakt och livsstilorienterad instegsmodell för den europeiska marknaden. ŠKODA KAMIQ kombinerar smidigheten och prestandan hos en kompaktbil med de traditionella fördelarna hos en SUV: högre sittplats, bättre sikt, lättare att komma in och ut ur samt högre markfrigång. Baserat på den modulära tvärgående matrisen, erbjuder modellen nya assistanssystem, och övertygar med flera smarta funktioner såväl som ett generöst utrymme.

Bild för Smakprov.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.