Volkswagen Audi CUPRA Skoda SEAT VW Transportbilar El- och mopedbilar

Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Premiumkänsla från Audis större modeller

Sportigare linjer och ny interiör för en maxad körupplevelse.

Vi vet att ni är många som väntat och längtat – i slutet av april lanseras äntligen nya Audi A3 Sportback i Sverige. Audi A3 har varit omåttligt populär de senaste åren och blev Audis tredje mest sålda modell 2019. Den fjärde generationens A3 har fått vässad design och märkbart sportigare linjer. Dessutom är interiören helt ny och förarfokuserad för en maxad körupplevelse. Många av detaljerna i nya A3 har hämtats från större Audi-modeller och bidrar till premiumkänslan.

Välj mellan tre motoralternativ

Initialt kan du välja mellan tre olika TFSI- och TDI-motorer. Senare under 2019 kommer även mildhybrider, laddhybrider och gasdrivna Audi A3 g-tron att lanseras. De tre första motoralternativen som går att beställa redan nu är följande:

Standardutrustning utöver det vanliga

Nya Audi A3 Sportback har omfattande standardutrustning och kommer bland annat med:

Skräddarsy din bil med spännande tillval

När du beställer nya Audi A3 Sportback kan du skräddarsy bilen efter egna behov. Här finns massor av val att botanisera bland, så som digitala Matrix LED-strålkastare, en större Audi Virtual Cockpit och vägvisning med hjälp av Google Earth. För den aktive föraren är adaptiv dämparreglering som sänker karossen med 10 millimeter det självklara valet.

** 1000 mil per år/36 månader