Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Digital invigning av ny anläggning

Onsdag den 25:e november invigs den första CUPRA/SEAT anläggningen i Skandinavien, byggd helt enligt varumärkenas nya koncept.

En av landets modernaste anläggningar

På onsdag den 25:e november invigs den första CUPRA/SEAT anläggningen i Skandinavien, byggd helt enligt varumärkenas nya koncept. Den toppmoderna anläggningen är uppförd av MotorHalland i Halmstad och kommer att erbjuda en helt ny kundupplevelse med interaktiva och digitala säljverktyg i en öppen och trivsam atmosfär. Med hänsyn till rådande Covid-19 läge kommer invigningen att genomföras helt digitalt.

550 kvm

Den nya CUPRA/SEAT anläggningen på 550 kvm följer de båda varumärkenas nya internationella guidelines och går i linje med den globala strategin. Anläggningen är skräddarsydd och optimalt anpassad till verksamheten. Kunderna kommer att få en helt ny känsla när de kliver in i anläggningens showroom som är modern, ljus och erbjuder en behaglig atmosfär, fjärran från den konventionella bilhallen. Personalen, både på verkstads- och försäljningssidan arbetar i moderna, ergonomiska och väl genomtänkta lokaler.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.