Volkswagen Audi CUPRA Skoda SEAT VW Transportbilar El- och mopedbilar

Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Digital invigning av ny anläggning

Onsdag den 25:e november invigs den första CUPRA/SEAT anläggningen i Skandinavien, byggd helt enligt varumärkenas nya koncept.

En av landets modernaste anläggningar

På onsdag den 25:e november invigs den första CUPRA/SEAT anläggningen i Skandinavien, byggd helt enligt varumärkenas nya koncept. Den toppmoderna anläggningen är uppförd av MotorHalland i Halmstad och kommer att erbjuda en helt ny kundupplevelse med interaktiva och digitala säljverktyg i en öppen och trivsam atmosfär. Med hänsyn till rådande Covid-19 läge kommer invigningen att genomföras helt digitalt.

550 kvm

Den nya CUPRA/SEAT anläggningen på 550 kvm följer de båda varumärkenas nya internationella guidelines och går i linje med den globala strategin. Anläggningen är skräddarsydd och optimalt anpassad till verksamheten. Kunderna kommer att få en helt ny känsla när de kliver in i anläggningens showroom som är modern, ljus och erbjuder en behaglig atmosfär, fjärran från den konventionella bilhallen. Personalen, både på verkstads- och försäljningssidan arbetar i moderna, ergonomiska och väl genomtänkta lokaler.