Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Den 9 november slopas klimatbonusen

Det innebär att du som går i köptankar bör lägga din beställning idag den 8 november för att ta chansen till klimatbonus.

8 november sista chansen till klimatbonus

"Kostnaden för att äga och köra en klimatbonusbil börjar bli jämförbar med kostnaden för att äga och köra en bensin- eller dieselbil. Därför avskaffas klimatbonusen. Det innebär att den som köper eller beställer en klimatbonusbil efter den 8 november 2022 inte kommer erhålla klimatbonus."

Så skriver regeringen i ett pressmeddelande som publicerades den 7 november 2022. Det innebär att du som går i köptankar bör lägga din beställning idag den 8 november för att ta chansen till klimatbonus.

Kvällsöppet tisdagen 8 november till kl.22

Med anledning av detta har vi kvällsöppet 8 november till kl.22 på våra anläggningar i Sundsvall, Östersund och Härnösand.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.