Volkswagen Audi CUPRA Skoda SEAT VW Transportbilar El- och mopedbilar

Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Cykelträff i Sundsvall.

Vi vill bjuda in dig till en cykelträff i Sundsvall den 31/5 kl 17.30 tillsammans med Bernt Johansson, där du får värdefulla tips på hur du kan förbättra dina resultat och få ännu roligare cykelrundor.

Träffa Bernt Johansson.

Vi vill bjuda in dig till en cykelträff där du får värdefulla tips på hur du kan förbättra dina resultat och få ännu roligare cykelrundor. Kvällen innehåller korta och praktiska föreläsningar i vår bilhall om bland annat träning, kost och utrustning - den perfekta uppladdningen inför Vätternrundan! Bernt Johansson har mycket att berätta från sin karriär. Han är mest känd för sitt OS-Guld i Montréal men många andra meriter både från karriären och Mästarnas Mästare på SVT. Tillsammans med specialister är vår ambition att ge dig en unik fördel, till exempel ett exklusivt tillfälle se cyklar från Canyon på plats. Vi bjuder på lättare förtäring under kvällen. Vi startar kl 18:00 och kvällen avslutas ca kl 20:00.

Bild för Träffa Bernt Johansson.

Skoda är partner till Vätternrundan, Velothon Stockholm och starkt förankrade i sporten genom sitt samarbete med Tour de France och ursprung som cykeltillverkare.

Tid och plats: 31/5 kl 17.30 i Skodahallen, Berners Sundsvall.
(Anmälan sker i formuläret längst ned på sidan)

Välkomstpresent från Enervit.

CarboFlow - välkomstpresent från Enervit till alla på cykelträffen! CarboFlow underlättar transport av syre till muskler och hjärna så du blir mer uthållig. Produkten består av naturliga flavonoler från kakao. Värde 360:-

Bild för Välkomstpresent från Enervit.

Anmäl dig här!

Så länge anmälningsformuläret finns upp så finns det platser kvar. Vi skickar ut en bekräftelse inom kort. Välkommen!