Volkswagen Audi Skoda SEAT VW Transportbilar

Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Serva bilen och få värdecheck på rekond.

Få en invändning rekond till ett värde av 1200 kronor när du bokar din originalservice före den 29 februari.

Kvalitetssäkrad service.

Som tack för att du servar din bil hos oss får du en värdecheck som du kan lösa in när du bokar en invändig rekond hos oss på Däck- och Bilvårdscenter. Som auktoriserad bilverkstad för SEAT, Volkswagen, Skoda och Audi kan du förvänta dig högsta kvalitet när vi ger din bil en originalservice. Läs mer om vad det innebär med originalservice här:

Originaldelar

Vi ersätter alltid slitna eller skadade delar med originaldelar och inget annat, dessutom har vi de rätta verktygen och specialkunskaperna.

Teknisk uppdatering

Vi utför inte bara underhållsservice och reparationer utan tar också hand om garantireparationer och tekniska uppdateringar från fabrik av både mjukvara och hårdvara i din bil.

Mobilitetsgaranti

När du gjort din originalservice med eventuella tilläggsarbeten, får du automatiskt vår mobilitetsgaranti. Det innebär att du aldrig blir stående med din bil. Skulle något hända får du hjälp på plats - när som helst på dygnet, var du än befinner dig i Europa.

Stämpel i serviceboken

Se till att din servicebok är stämplad av en auktoriserad märkesverkstad, då behåller bilen sitt höga andrahandsvärde år efter år. Dessutom är regelbunden service en nödvändighet för att din bil ska bibehålla sina goda köregenskaper och sin långa livslängd.

Bild för Kvalitetssäkrad service.

Boka din service hos någon av våra verkstäder i Östersund eller Sundsvall senast före den 29 februari för att ta del av erbjudandet.