Volkswagen Audi Skoda SEAT VW Transportbilar

Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Lagerkampanj Golf.

Just nu har vi riktigt fina priser på ett gäng nya lagerbilar. Pris från 172 900 kr och privatleasing från 1 851 kr/mån. Vi har även kampanjpris på några Passater.

Omgående leverans.

Vi har prissänkt 33 nya lagerbilar i Östersund, Sundsvall och Härnösand. Ett gäng Golf, Golf Sportscombi och Passat Sportscombi modellår 2019 finns tillgängliga för omgående leverans. Bilarna finns i en mängd olika färger.

Bilarna

Välj till vinterhjul och motorvärmare från 432 kr/mån.
Välkommen in, eller kontakta oss, så berättar vi mer!

Bild för

Golf, Golf Sportscombi.

Golf är den mest framgångsrika modellen i Volkswagens historia och det framgångsrika konceptet förbättras ständigt. Oberoende vilket versionsval man gör är Golf utrustad med betydligt mer än bara det nödvändigaste.
Redan från grundversionen är utrustningsnivån hög gällande både de säkerhetsassisterande systemen och de komforthöjande assistansfunktionerna. Alla Golf-versioner har t.ex. läderklädd multifunktionsratt, som du styr radio, farthållare, telefon och vissa förarassistanssystem med. Standard är även luftkonditionering och adaptiv farthållare.

Bild för

Passat Sportscombi.

Passat Sportscombi är fullt utrustad med innovationer som passar mångas individuella livsstil. Den har sin egen personlighet med stilren, tidlös formgivning toppat med sportig elegans och dynamiska proportioner på den breda, kraftfulla fronten med blanka kromade ribbor och avsmalnande strålkastare med c-formade LED-varselljus. På Passat Sportscombi avrundas den låga, sportiga linjen elegant med de stora röda LED-bakljusen. Interiören är genomtänkt för att fungera optimalt tillsammans med föraren. Alla fem platser bjuder hög komfort med gott om utrymme för hela kroppen och det generösa bagageutrymmet är välkommet när hela familjen åker på semester.

Jag vill bli kontaktad!

Gillar du vad du ser här? Kul att höra! Välj passande anläggning, så kommer du i kontakt med en av våra kunniga säljare för vidare samtal.