Volkswagen ID.3

Pris från 509 900 kr,

En ny era har börjat

Elektriska ID.3 är starten på något helt nytt. Här blinkar strålkastarna dig välkommen, och med Augumented Head-Up display projiceras köranvisningarna direkt på vägen.

ID.3 Pro Performance

Köra till och från jobbet, kanske lämna och hämta barnen i skolan på vägen och sen köra vidare för att uträtta dagens ärenden. Det kan klaras av på en laddning. Var och ett av de tre batteristorlekarna för ID.3 hanterar detta utan problem.

Köra till och från jobbet, kanske lämna och hämta barnen i skolan på vägen och sen köra vidare för att uträtta dagens ärenden. Det kan klaras av på en laddning. Var och ett av de tre batteristorlekarna för ID.3 hanterar detta utan problem.

Pris
509 900 kr
Privatleasing från 7 230 kr/mån
  • Elmotor effekt 150 KW/204 hk
  • Batterikapacitet 58 kWh netto
  • Läderklädd multifunktionsratt, uppvärmbar, med touch-knappar
  • 1-zons helautomatisk klimatanläggning, Climatronic
  • Värmepump
  • Adaptiv farthållare med avståndsreglering
  • Ambientebelysning 30 färger
  • Parkeringsassistent, Park Assist Plus

Bränsleförbrukning blandad körning 15,5 kWh/100 km. CO₂-utsläpp blandad körning 0 g/km. Illustrationer av display/infotainmentsystem kan variera från leverans beroende på mjukvaruversion. Privatleasing: Privatleasing 36 månader, 1 000 mil (exkl moms), 0 % särskild leasingavgift, garanterat restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (okt 2022). Övermil och onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. Volkswagen Serviceavtal ingår. Ändringar av körsträcka, ränta etc kan påverka månadsbetalningen. Uppläggnings- och administrationsavgift samt fordonsskatt tillkommer. Vid privatleasing av elbil är angivet månadsbelopp baserat på att bonus enligt förordningen (2017:1334) om klimatbonusbilar betalats till VWFS och gäller fr.o.m. att sådan betalning skett. Fullständiga villkor på privatleasing.volkswagen.se. WLTP-värden, (läs mer om WLTP och NEDC här: https://www.volkswagen.se/sv/o...) Priset anges inkl. moms men exkl. tillämpliga leveranskostnader. Angivna belopp för skatter och förmånsvärden är beräknade utifrån gällande regler enligt Skatteverket och Transportstyrelsen.

Pålitlig prestanda. Snabb laddning.

Räckvidden med full laddning varierar mellan upp till 34,7 mil och upp till 54 mil beroende på vilken variant av ID.3 du valt. Räckvidden som du kan ladda upp om du använder snabbladdare på väg till resmålet är upp till 29 mil på ca 30 minuter.

En ny känsla i gaspedalen.

Blir du nervös av trafikljus? Det behöver du inte vara i ID.3. Varje stopp ger dig chansen att återigen susa iväg kvickt och lätt. Slipp kopplingen och växlande varvtal. Upplev den fina, jämna accelerationen med fullt varvtal direkt.

Liknande kampanjer

Kontakta oss

Har du en fråga eller fundering? Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi så snart vi kan.

1. Ditt ärende
2. Anläggning
3. Kontaktuppgifter