SEAT Ateca

Pris från 399 700 kr, Gäller endast lagerbilar.

Med plats för allt

Ge dig själv det utrymme du behöver för att leva ett större liv med Ateca, en SUV Crossover från SEAT.

Ateca FR

Stads-SUV med optimal prestanda, sportig design med en karaktär som matchar. FR-utförandet har krominramat avgasrör och högpresterande legeringar.

Stads-SUV med optimal prestanda, sportig design med en karaktär som matchar. FR-utförandet har krominramat avgasrör och högpresterande legeringar.

Pris
399 700 kr
Privatleasing från 4 295 kr/mån
SEAT billånfrån 2 320 kr/mån
  • Airbag på förar- och passagerarplats fram, urkopplingsbar på passagerarsidan
  • Farthållare (CSS) med hastighetsbegränsare
  • Elektroniskt stabiliseringsprogram (ESP)
  • Simulerat avgasrör med kromad ram
  • Performance 18"-lättmetallfälgar
  • Mörktonade bakrutor
  • Parkeringsassistans bak
  • Regn- och ljussensor
  • Climatronic med 2 zoner
  • Keyless Advanced

Blandad körning 6,6 l/100 km. CO₂ 150 g/km. *Månadskostnad vid en första förhöjd leasingavgift om 10.000 kr. Privatleasingkostnad utan första förhöjd leasingavgift +300 kr/mån. SEAT Privatleasing 36 mån, 10 000 kr särskild leasingavgift, garanterat restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (dec 2022). Övermil och onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. SEAT Serviceavtal ingår. Ändringar av körsträcka, ränta eller försäkringens förutsättningar, etc. kan påverka månadsbetalningen. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser. Bilarna på bilderna är extrautrustade. Under det gemensamma varumärket SEAT Financial Services erbjuds serviceavtal genom Volkswagen Service Sverige AB och bilfinansiering genom Volkswagen Finans Sverige AB, helägt dotterbolag inom Volkswagen Group. SEAT Försäkring är en del av If Skadeförsäkring AB. För fullständiga försäkringsvillkor se seatbilforsakring.se. SEAT Billån är ett fördelaktigt billån med flexibel kontantinsats (minimum 20%). En av de stora fördelarna med SEAT Billån är att när avtalet för din SEAT löper ut garanterar vi restvärdet på bilen vilket ger dig en trygghet. Räntan för finansieringen är avdragsgill och om bilens värde är högre än det garanterade restvärdet när avtalstiden för bilen löper ut kan du använda dessa pengar till din nästa SEAT.

Sportig utstrålning

Ateca har djärva linjer, skarpt utseende och är redo för alla utmaningar. Oavsett terräng. Detaljer i krom och dolda avgasrör inramade i svart ger den en subtilt sofistikerad charm.

Teknik och komfort

Vi på SEAT vill att ditt bilinnehav ska vara enkelt och därför har vi tagit fram SEAT Trygghet oavsett hur du väljer att finansiera ditt bilköp.

Liknande kampanjer

Kontakta oss

Har du en fråga eller fundering? Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi så snart vi kan. Om din fråga gäller en specifik bil, ange ditt registreringsnummer i ditt meddelande till oss.

1. Ditt ärende
2. Anläggning
3. Kontaktuppgifter