Volkswagen Audi Skoda SEAT VW Transportbilar

Sök efter

 • Audi
 • Peter
 • Takbox
 • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)
Bilbild

Säker i sig själv.

Uppskattar du spännande design och originalitet? T-Roc står ut med den uttrycksfulla cross-over-designen och alla möjligheterna att skapa en personlig känsla.

När du kliver in i T-Roc kan du se fram emot upplysta inredningsdetaljer, läslampor fram och bak, och en bakgrundsbelysning som skapar en särskilt behaglig atmosfär. Du kan välja mellan fyra olika kulörer och utföranden för inlägget i instrumentpanelen. Du kan välja framstolarna i någon av de två versionerna av läderklädseln Vienna, båda med hög premiumkänsla. Och när du tagit plats i stolen har du med den smarta telefonuppkopplingen full kontakt med omvärlden när du är ute på vägarna. Tack vare USB-ingången är det enkelt att spela musik från olika källor genom ljudsystemet och ut i T-Rocs högtalare.

Om du känner hur spänningarna börjar byggas upp, kan T-Roc hjälpa dig att slappna av på flera olika sätt. I bästa fall kan assistanssystemen till och med hjälpa dig att undvika olyckor.

Välkommen in för en provkörning!

Sport Line - ett sportigt statement.

Fyra 17-tums Kulmbach lättmetallfälgar och röda blankpolerade bromsok samarbetar inte bara för att skapa bästa köregenskaper utan också ett intryck av fart som du inte glömmer i första taget. Bakifrån understryker de mörkt röda bakljusen den kraftfulla designen. Bakrutan och bakre sidorutorna är tonade, vilket adderar till T-Rocs Sport Lines sportiga framtoning. För att ge den rätta känslan av motorsport innebär Sport Line också pedaler i rostfritt stål och en sportig läderklädd multifunktionsratt som ger handen rätt kontakt med bilen. Sportstolarna fram ger gott stöd i sidled, och det inställbara svankstödet ser till att du komfortabelt kan köra långt.

Jag vill bli kontaktad!

Gillar du vad du ser här? Kul att höra! Välj passande anläggning, så kommer du i kontakt med en av våra kunniga säljare för vidare samtal.

Bild på Anton Landgren

Anton Landgren

Tel: 063 - Visa nummer

Mejla Anton!

12
Avbetalningstid (mån)
84
20
Kontantinsats (%)
80

Du betalar endast kr/månad

 • Pris 214 900 kr
 • Ränta 3.95%
 • Avbetalning  
 • Uppläggningsavgift 495 kr
 • Effektiv ränta  
 • Kontantinsats  
 • Aviavgift 45 kr

T-Roc 1.0 TSI 115 hk: Bränsleförbrukning blandad körning 5,1 l/100 km, CO₂-utsläpp 117 g/km. Miljöklass Euro 6. Bilen på bilden är extrautrustad. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Rörlig leasingavgift som följer VWFS:s basränta och som beräknas utifrån annuitetsprincipen. Indikativt förmånsvärde netto, vid 50 % marginalskatt.

T-Roc 1.0 TSI 115 hk: Bränsleförbrukning blandad körning 5,1 l/100 km, CO₂-utsläpp 117 g/km. Miljöklass Euro 6. Bilen på bilden är extrautrustad. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.